Adaugă
Publicitate

intre 21:00 si 23:00 Program complet

Concert & Party

50

0752241620

Imbunatățește Sesizează

991 0

Prezentare

Concert Jan Akkerman Band (NL)
eveniment din cadrul "Brașov Jazz & Blues Festival 2022"
Locatie: Piata Sf. Ioan Brasov
Ora: 21.00

Jan Akkerman, cunoscutul compozitor și instrumentist, considerat unul dintre cei mai mari chitariști ai lumii, se remarcă prin stilul său eclectic și experimental, dar și prin talentul său pentru improvizație.

De la ultima sa prezență în fața publicului din Brașov (2013), Jan Akkerman a lansat, după o pauză de 8 ani, un nou album: „Close Beauty”. Albumul reprezintă revenirea distinctivului „sunet-Akkerman” în douăsprezece compoziții senzaționale, acustice, electrice și compuse alături propria sa trupă, formată din: Marijn van den Berg (tobe), David de Marez Oyens (bas) și Coen Molenaar (clape). Acest nou material discografic marchează debutul chitaristului sub umbrela celebrei case de discuri “Mascot Label Group”.


Având un palmares redutabil (colaborând pe parcursul carierei sale cu numeroși artiști de prestigiu, printre care se numără BB King, Ice T, Cozy Powell sau Clau Ogerman), Akkerman promite un spectacol memorabil în prima seară a festivalului.

Comandă bilete de pe: https://biletebrasov.ro/eveniment/brasov-jazz-blues-festival-2022-ziua-1/

Urmează în Braşov 6388

Această facilitate este accesibilă în fiecare pagină de tip eveniment, entitate sau comunicat, în zona informaţiilor rapide de sub titlul articolului.

Vezi mai multe