Adaugă
Publicitate

de la 21:00 Program complet

Concert & Party

Acces General 40 lei

Imbunatățește Sesizează

375 0

Prezentare

Bulz Brotherz live la Aftăr Hours
Locație: Aftăr Hours
vineri, 28 aprilie, ora 21:00

Cumpără bilet de aici: www.iabilet.ro

Bulz Brotherz anunță lansarea primului album intitulat: “Toate Cele Bune - Vol. 1”. Concertul va avea loc vineri, 28 aprilie 2023, de la ora 20:00, la Aftăr Hours, iar biletele sunt disponibile în rețeaua iaBilet.ro.

Cei trei “frați” cânta mash-up de piese cunoscute, cum ar fi între Maria Tănase și Phoenix, Liviu Vasilică în stil rock’n’roll, sau cântece lăutărești în stil bossa nova.

“Vă puteți aștepta la un show exploziv în cel mai rock'n'roll sens al cuvântului. Nu neapărat să placă la toată lumea, dar ceva care să te scoată din ale tale la final de săptămână, pentru cel puțin o oră, sau poate chiar un pic mai mult.” - Bulz Brotherz

Albumul de debut, “Toate Cele Bune - Vol.1” este compus în mare parte din teme muzicale cunoscute și versuri împrumutate. Compoziții celebre de la Maria Tănase, Phoenix și Liviu Vasilică sunt reinterpretate aici cu un sound fresh și de actualitate, printr-un șir lung de stiluri diferite, de la rock, la blues, la bossa nova și surf rock. Bulz Brotherz atrag atenția printr-o mulțime de referințe muzicale combinate într-o formă nouă și presărate cu umor la fiecare pas. Ca un exercițiu provocator ce împinge conceptele generale despre originalitate, acest album demonstrează că în evoluția muzicală totul este în perpetuă transformare.

Cu aceeași formulă încă de la înființare, cei trei “frați”: Mihnea Tencariu - voce și bas, Bogdan “Bughy” Ioniță - chitară și Cosmin Haraga - tobe sunt cunoscuți pentru abordarea muzicală inedită și mai ales pentru stilul lor cool remarcat prin ținutele distincte și nelipsiții de ochelari de soare pe care îi poartă mereu când apar în public. Cu o pasiune permanentă pentru muzică și o interpretare plină de energie, aceștia reușesc să impresioneze publicul de fiecare dată când urcă pe scenă.

Program:
- 20:00 - Acces general
- 21:00 - Concert Bulz Brotherz
- 22:00 - After Party: Homeboy LDJ

Organizatori:
Fine Sounds, Punct Galben, Aftăr Hours,

Parteneri media:
Zile și Nopți, Rock FM, Radio România Cultural, Radio România Brașov FM, CriticEyez, Munteanu

Urmează în Braşov 6391

Această facilitate este accesibilă în fiecare pagină de tip eveniment, entitate sau comunicat, în zona informaţiilor rapide de sub titlul articolului.

Vezi mai multe