Adaugă
Publicitate

intre 21:00 si 23:00 Program complet

Concert & Party

50

0752241620

Imbunatățește Sesizează

373 0

Prezentare

Sharrie Williams (SUA) – The Princess of Gospel Rockin’ Blues
eveniment din cadrul "Brașov Jazz & Blues Festival 2022"
Locatie: Piata Sf. Ioan Brasov
Data si Ora: 14 August 2022, ora 21.00

The Princess of Gospel Rockin’ Blues se întoarce la Brașov pe 14 august 2022. După 9 ani de festival, concertul susținut Sharrie Williams a rămas unul dintre cele mai apreciate concerte de blues de care am avut parte până acum.

Cântăreaţa de blues recunoscută internaţional provine din Statele Unite ale Americii, dar concertează de vreo 20 ani cu mare plăcere şi în Europa. A participat la toate festivalurile prestigioase de blues din Europa şi din Statele Unite ale Americii și este supranumită prinţesa gospel-ului blues-rock-ului.

Asta pentru că reuşeşte să îmbine în concerte aceste 3 genuri muzicale. Atu-ul ei cel mai mare este concertul live şi spectacole pe care şi le pregăteşte temeinic, reuşind să furnizeze un act artistic de mare calitate. A fost premiată şi nominalizată aproape la tot ceea ce se putea, toate premiile şi distincţiile din branşa blues-ului internaţional.

Sharrie Williams este cotată printre primii 15 interpreți de blues din Statele Unite. În jurul ei s-au creat şi alte trei trupe foarte cunoscute în domeniul blues-ului, toţi fac parte din topul celor mai buni interpreți de blues la ora actuală aflaţi pe val.

Comandă bilete de pe: https://biletebrasov.ro/eveniment/brasov-jazz-blues-festival-2022-ziua-4

Asculta - https://www.youtube.com/channel/UCXx0wirfq9fjFj2oH_xNpDg/featured

Urmează în Braşov 6388

Această facilitate este accesibilă în fiecare pagină de tip eveniment, entitate sau comunicat, în zona informaţiilor rapide de sub titlul articolului.

Vezi mai multe