Adaugă
Publicitate

Prezentare

Mid-Week LIVE | Luiza Zan Quintet 
Locație: Aftăr Hours
miercuri, 10 mai, ora 20:00

Luiza Zan Quintet
In My Village

Noul material discografic semnat Luiza Zan este un text narativ literar în versuri pe muzică. Descrie cu lux de amănunte peisajul sătucului de munte în care Luiza şi-a mutat viaţa, odată cu izbucnirea pandemiei. Din zbucium, mirare şi trăiri intense în sânul naturii, s-a născut un amalgam de armonii, sunete şi texte ce se desfăşoară pe parcursul enunţului muzical al acestui material discografic.
Fiecare hâlboană a pârâului, fiecare piatră din zidurile bisericii vechi din secolul al XIV-lea, fiecare creangă din Copacul Şaman sunt descrise în piesele albumului. Printre compoziţii se regăsește inclusiv o piesă dedicată unei păsări de noapte care îşi are culcuş în acoperişul casei Luizei.

Compoziţiile sunt semnate Luiza Zan şi aranjate împreună cu pianistul Vlad Briciu, iar alături de cei doi, muzicienii care evoluează pe scenă şi care dau contur şi substanţă pieselor sunt:
Dimitrie Cristian Milea - chitară bas
Răzvan Florescu - vibrafon
Anthony Gutierrez - tobe

Urmează în Braşov 6391

Această facilitate este accesibilă în fiecare pagină de tip eveniment, entitate sau comunicat, în zona informaţiilor rapide de sub titlul articolului.

Vezi mai multe