Adaugă
Publicitate

intre 19:00 si 21:00 Program complet

Concert & Party

50

0752241620

Imbunatățește Sesizează

395 0

Prezentare

Concert Berti Barbera & LK Band (RO/DE)
eveniment din cadrul "Brașov Jazz & Blues Festival 2022"
Locatie: Piata Sf. Ioan Brasov
Ora: 19.00

Când oamenii buni se întâlnesc, dorințele se împlinesc. Lars Kutschke este unul dintre cei mai buni și mai activi chitariști din Germania, iar trupa care-l însoțește are anvergura unui ansamblu de talie internațională, capabilă să acompanieze orice solist, contribuind consistent la calitatea show-ului prin disciplină, virtuozitate și prezență scenică. Berti Barbera este unul dintre cei mai complecși interpreți ai României, la rândul lui capabil să-și raporteze aptitudinile la nivelul scenei europene, polivalent și deschis la provocări muzicale memorabile.


În spiritul admirației reciproce, cei doi și-au propus să cânte împreună cu prima ocazie. Cel mai potrivit mediu s-a dovedit a fi locul în care s-au întâlnit câțiva ani la rând, deja popularul Festival de Jazz și Blues de la Brașov. Va fi o oră de celebrare a muzicii bune, de sfidare a prejudecăților, un concert exploziv cu blues, funk și soul, cu improvizație și tradiție, proaspăt și prietenos. O premieră care ar putea însemna începutul unei colaborări de durată, o prietenie între muzicieni de excepție care întotdeauna vor avea ceva de spus.

Comandă bilete de pe: https://biletebrasov.ro/eveniment/brasov-jazz-blues-festival-2022-ziua-1/

Urmează în Braşov 6388

Această facilitate este accesibilă în fiecare pagină de tip eveniment, entitate sau comunicat, în zona informaţiilor rapide de sub titlul articolului.

Vezi mai multe