Adaugă
Publicitate

de la 20:00 Program complet

Concert & Party

Early bird 41,9 lei; Acces elevi/studenti 31,43 lei

Imbunatățește Sesizează

349 0

Prezentare

Concert Dora Gaitanovici - Lansare album „Descântec”
Locație: Rockstadt Brașov
vineri, 5 mai, ora 20:00

Cumpără bilet de aici: www.iabilet.ro

Dora Gaitanovici continuă turneul de promovare a albumului „Descântec” și va reveni pe 5 mai în Brașov, la Rockstadt.

Primul album Dora Gaitanovici a fost lansat în luna decembrie 2022. Aproape toate piesele și-au găsit locul lor în puzzle. Dacă ne detașăm și îl privim de la distanță e și mai surprinzător. Are ceva mistic, ceva magic, a reușit să scoată din artiștii trupei lucruri pe care nici nu știau că le ascund. Nu pare a fi genul de muzică pe care să o asculți, așa, pe fundal în timpul unei discuții sau în mașină. Asta depinde de gusturile fiecăruia, dar e ceva ce nu te lasă să asculți pasiv, să nu fii atent. Așa le-a ieșit, direct din suflet. Au vrut să fie al lor, autentic și așa sunt ei.

”Vedem albumul ăsta ca pe o încercare, un strigăt de adunare. Vrem să vedem cine e cu noi, cine se mai regăsește în stilul ăsta aglomerat, dar în același timp liric, uneori narativ, alteori dur, plin cu de toate din toate părțile. E totodată un experiment, cât și ceva foarte prețios în care ne-am pus pe noi înșine, cu totul. Asta vrem să spunem și la lansare - o poveste. Povestea noastră și cum am ajuns să facem asta… și că vrem să facem asta toată viața. Un album ca un puzzle, în care piesele se întrepătrund și se leagă între ele în cele mai surprinzătoare moduri. Patru povești cu patru teme diferite, fiecare dintre ele cu câte două personaje. Noi le-am dat o voce și le-am transformat în muzică. Din punct de vedere stilistic nu am urmărit ceva anume. E clar că merge spre prog. Inspirația folclorică este imensă, dar resimțită discret. Ăștia suntem noi: Dora Gaitanovici - voce, pian, instrumente de suflat, Dani Bușoi - chitară și voce, Dante - chitară, Dimitrie Milea - bas, Denis Costache - vioară și Codruț Bulfan - tobe. Voi sunteți ultima piesă din puzzle care lipsește. Sperăm că v-am stârnit curiozitatea. Vă așteptăm la lansare.”

Un eveniment marca BandBook by Munteanu.
Văzut de CriticEyez.

Urmează în Braşov 6391

Această facilitate este accesibilă în fiecare pagină de tip eveniment, entitate sau comunicat, în zona informaţiilor rapide de sub titlul articolului.

Vezi mai multe