Adaugă
Publicitate

Prezentare

În acest sfârșit de săptămână festivalul Musica Barcensis propune două concerte, la Râșnov și Prejmer, ce vor purta amprenta duetelor instrumentale.

Duminică, 11 august, de la ora 17:00, cei prezenți în Biserica fortificată Prejmer vor avea ocazia de a se delecta, în premieră pentru festivalul Diletto Musicale, cu eleganța și delicatețea harpei celtice îmbinată cu sensibilitatea și cantabilitatea violoncelului. Duo Cell'Arpa din București, format din Roxana Moișanu (harpă) și Mladen Spasinovici (violoncel), va interpreta aranjamete proprii după compoziții consacrate ale unor compozitori precum Praetorius, Purcell, Bach, Händel, Gluck, Schubert sau Rachmaninoff.

Intrarea este liberă, publicul fiind invitat la final să facă o donație pentru sprijinirea acțiunilor culturale viitoare de la Prejmer.


Etichete:

Festival , muzica culta , Biserica Evanghelica Ghimbav , Biserica fortificata Prejmer , Biserica Evanghelica Harman , Biserica Evanghelica CA , Festivalul Musica Barcensis , Fundatia Forum ARTE

Evenimente conexe

Contact

Organizatori:

Biserica Fortificată Prejmer

Dj 112D

0268 362052


Fundaţia Forum ARTE

Brasov, Piaţa Sfatului, nr. 17


Biserica Evanghelică C.A.

Curtea Johannes Honterus 2, cod postal 500025, Braşov

0268511824


Loc de desfășurare:

Dj 112D

0268 362052

Urmează în Braşov 5622

Această facilitate este accesibilă în fiecare pagină de tip eveniment, entitate sau comunicat, în zona informaţiilor rapide de sub titlul articolului.

Vezi mai multe