Adaugă
Publicitate

Prezentare

Dena and Serj's Fantasy World- Finissage Expozitie de Arta Digitala
Locație: Galeria ora0
duminică, 30 octombrie, ora 18:00 - 22:00

Galeria de Arta Ora0 va invita la o expozitie de arta digitala cu totul si cu totul speciala: Dena and Serj's Fantasy World.

Expozitia contine lucrari semnate de Dena si de Serj Zarnescu, doi artisti cunoscuti care s-au reunit pentru a crea o altfel de lume, o lume fantastica, magica, plina de simbolisim si suprarealism.

Perioada expozitie: 20.10.2022- 30.10.2022
Finissage: 30.10.2022 orele 18.00

****ATENTIE***
Numarul de locuri este limitat astfel ca speram sa ajungeti la timp pentru a putea lua parte la aceasta seara speciala.

DESPRE DENA
Dena, artist vizual brasovean, picteaza de la varsta de 5 ani, avand de-a lungul timpului oportunitatea de a se auto-educa in acest domeniu vast si frumos. Dena a sustinut si sustine inca ateliere si cursuri de formare pe arta vizuala la diverse scoli si centre educationale din Brasov. Este profesor de pictura in cadrul Galeriei de Arta Ora0 din Brasov si ocazional o puteti regasi si la Galeria de Arta Cluj Art ca instructor de pictura textila. Cu peste 60 de expozitii nationale (Brasov, Cluj Napoca, Bucuresti, Sibiu, Lugoj, Salard etc) si internationale (Spania, Bulgaria, SUA, Italia, Portugalia, Turcia, Finlanda etc) la activ, Dena mereu va pregateste ceva special.

DESPRE SERJ
Serj Zarnescu este un artist multidisciplinar specializat pe arta digitala, nascut la Brasov, care abordeaza suprarealismul, prin ochii noilor metodologii oferite de mediul digital. Drumurile lui ca artist au inceput studiand desenul si pictura si continuand cu grafica digitala, arta 3d si design. A lucrat cu branduri notabile precum - Tik-Tok - Mirinda - Fornetti - BCR - si momentan este Art director la TheSPHR (agentie).

Echipa Ora0 va roaga sa respectati normele legale actuale aplicabile evenimentelor in interior, norme aflate in vigoare la nivel national cu privire la prevenirea si combaterea raspandirii virsului SARS-Covid.

Va asteptam cu drag!
Pentru extra informatii, va rugam sa ne lasati un mesaj privat pe pagina sau sa ne contactati la numarul de telefon: 0737819362. Multumim!

Contact

Organizator:

Galeria ora0

Strada De Mijloc 133, Brașov 500064


Loc de desfășurare:

Strada De Mijloc 133, Brașov 500064

Urmează în Braşov 6388

Această facilitate este accesibilă în fiecare pagină de tip eveniment, entitate sau comunicat, în zona informaţiilor rapide de sub titlul articolului.

Vezi mai multe