Adaugă
Publicitate

Prezentare

Fundaţia pentru Cultură şi Patrimoniu Forum ARTE are ca scop promovarea de valori culturale regionale, naţionale şi internaţionale.

Fundaţia doreşte să fie un actor cultural important pentru Braşov, dar nu numai, prin organizarea şi promovarea evenimentelor culturale (festivaluri, concerte, expoziţii,seminarii, etc.). De asemenea, susţinerea turismului cultural-istoric şi strângerea de fonduri pentru activităţile de restaurare a unor elemente de patrimoniu cultural (instrumente muzicale, obiecte de artă, cărţi, manuscrise, etc .), sunt alte două domenii în care Forum ARTE doreşte să se implice.

Se va avea în vedere şi promovarea tinerelor talente din sfera culturală (burse, ateliere, etc.), precum şi organizarea şi susţinerea de activităţi educaţionale culturale pentru copii şi tineri.

Nu în ultimul rând, fundaţia are ca obiectiv susţinerea activităţii de editare de: broşuri, partituri, cărti, reviste, pliante, postere sau alte materiale promotionale în sfera culturală.

Puteţi susţine proiectele noastre prin donaţii în conturile Fundaţiei Forum ARTE deschise la Banca Transilvania:
- RO91BTRLRONCRT0545449001 (cont în lei)
- RO41BTRLEURCRT0545449001 (cont în euro)

Informaţii suplimentare la

 


Etichete:

Fundatie , Forum Arte , Fundatia Forum ARTE

Contact

Urmează în Braşov 6359

Această facilitate este accesibilă în fiecare pagină de tip eveniment, entitate sau comunicat, în zona informaţiilor rapide de sub titlul articolului.

Vezi mai multe