Adaugă
Publicitate

Prezentare

Expozitie Artă Love me 'till the end of time
Locație: Galeria ora0
luni, 1 mai, ora 19:00 - luni, 15 mai, ora 00:00

Galeria de arta Ora0 in colaborare cu Aftar Hours Brasov te invita la o noua expozitie de pictura, semnata de Dena.

Noua colectie a acesteia are ca tematica iubirea, in stil cyberpunk si steampunk, iubire presarata de culoare, fum, suprarealism si visare.
Lucrarile sunt realizate digital utilizand tehnici mixte si in cadrul expozitiei le veti admira sub forma de printuri. Acestea se pot achizitiona la fata locului, la preturi speciale.
"Love me 'till the end of time" reprezinta o colectie de cupluri, visate de artista, care trec prin diferite stari si emotii de-a lungul relatiei lor si care reusesc intotdeauna sa depaseasca orice dificultate, evoluand impreuna, la bine si la rau.
Vernisaj: 6 mai 2023
Perioada expozitie: 1 mai 2023- 31 mai 2023

DESPRE DENA
Dena, artist vizual brasovean, picteaza de la varsta de 5 ani, avand de-a lungul timpului oportunitatea de a se auto-educa in acest domeniu vast si frumos. Dena a sustinut si sustine inca ateliere si cursuri de formare pe arta vizuala la diverse scoli si centre educationale din Brasov. Este profesor de pictura in cadrul Galeriei de Arta Ora0 din Brasov si ocazional o puteti regasi si la Galeria de Arta Cluj Art ca instructor de pictura textila. Cu peste 70 de expozitii nationale (Brasov, Cluj Napoca, Bucuresti, Sibiu, Lugoj, Salard etc) si internationale (Spania, Bulgaria, SUA, Italia, Portugalia, Turcia, Finlanda etc) la activ, Dena mereu va pregateste ceva special.

Contact artist:
https://linktr.ee/dena.artist
Va asteptam sa vizitati lumea Denei!

Contact

Organizator:

Galeria ora0

Strada De Mijloc 133, Brașov 500064


Loc de desfășurare:

Strada De Mijloc 133, Brașov 500064

Urmează în Braşov 6377

Această facilitate este accesibilă în fiecare pagină de tip eveniment, entitate sau comunicat, în zona informaţiilor rapide de sub titlul articolului.

Vezi mai multe