Adaugă
Publicitate

Prezentare

Festivalul Musica Barcensis continuă la Bisericile fortificate din Ghimbav și Prejmer, propunând în acest sfârșit de săptămână două concerte susținute de muzicieni din Germania.

Duminică, 18 august, de la ora 17, Biserica fortificată Prejmer va găzdui, în seria Diletto Musicale, concertul corului Siebenbürgische Kantorei. Format din aproximativ 30 de sași transilvăneni care locuiesc în diferite părți din Germania, corul desfășoară în acest an un turneu în mai multe orașe din Transilvania. Sub conducerea dirijoarei Ilse Maria Reich corul va cânta lucrări de Schütz, Händel, Reger, Mendelssohn, Franck, Lungu, Donceanu și Türk.

Intrarea este liberă, publicul fiind invitat la final să facă o donație pentru sprijinirea acțiunilor culturale viitoare.


Etichete:

Festival , muzica culta , Biserica Evanghelica Ghimbav , Biserica fortificata Prejmer , Biserica Evanghelica Harman , Biserica Evanghelica CA , Festivalul Musica Barcensis , Fundatia Forum ARTE

Evenimente conexe

Contact

Organizatori:

Biserica Fortificată Prejmer

Dj 112D

0268 362052


Fundaţia Forum ARTE

Brasov, Piaţa Sfatului, nr. 17


Biserica Evanghelică C.A.

Curtea Johannes Honterus 2, cod postal 500025, Braşov

0268511824


Loc de desfășurare:

Dj 112D

0268 362052

Urmează în Braşov 5622

Această facilitate este accesibilă în fiecare pagină de tip eveniment, entitate sau comunicat, în zona informaţiilor rapide de sub titlul articolului.

Vezi mai multe