Adaugă
Publicitate

- intre 18:00 si 19:10 Program complet

Divertisment

Casa de Cultura din Codlea

Centrul Cultural Proartis Codlea

participarea este gratuita

Imbunatățește Sesizează

1766 0

Prezentare

ChrismasCamp este o ocazie pentru copii de a cunoaşte şi experimenta ce înseamnă muzica şi de a progresa în dezvoltarea personală, pe parcursul a zece zile pline de dinamism.

Centrul Cultural Proartis propune proiectul muzical ChristmasCamp din dorința de a transmite adevăratul înțeles al acestei sărbători, un proiect care dorește cooptarea tuturor copiilor cu vârste cuprinse între 7 și 16 ani, pasionați de cântatul în cor, unde se vor studia colinde cunoscute sau mai puțin cunoscute, din repertoriul național și internațional.

Aceste colinde vor fi studiate conform programului ChristmasCamp, iar apoi interpretate sub formă de concerte în mai multe locații din Codlea și împrejurimi. Copiii vor fi îndrumați de dirijorul codlean Lucian Opriș.

Înscrierile se fac telefonic la 0725 124261 sau prin mail: (menționând numele, vârsta, nr. telefon pentru contact) până în data de 8 decembrie 2011 orele 18:00, oră la care este programată și preselecția pentru cor. Preselecția va avea loc în sala festivă a Grupului Școlar nr.1 Codlea str.Măgurii nr.1.

Participarea la acest proiect este gratuită și oferită în sprijinul procesului de dezvoltare culturală a municipiului Codlea, și în amintirea mântuitorului nostru Isus Hristos.

Primul spectacol programat va fi marți 20 decembrie 2011 ora 18,00 la Casa de Cultură Codlea.
Detalii program: http://proartis.ro


Etichete:

cultura , copii , educatie , Codlea , Craciun , sarbatoare , Casa de Cultura din Codlea , tabara , Centrul Cultural PROARTIS

Contact

Organizator:

Centrul Cultural Proartis Codlea

str. Magurii nr 1, Codlea, cod postal 505100, jud. Brasov

0723444581


Loc de desfășurare:

Str. Magurii nr. 1, Codlea, Brasov, 505100 (vis-a-vis de cetate)

0268251950

Urmează în Braşov 6388

Această facilitate este accesibilă în fiecare pagină de tip eveniment, entitate sau comunicat, în zona informaţiilor rapide de sub titlul articolului.

Vezi mai multe