Adaugă
Publicitate

Prezentare

În acest sfârșit de an, Asociația Brașovul Pedalează vrea să facă o bucurie copiilor de la grădinița din Gârcini. Astfel, aceștia vor primi cadouri donate de brașoveni, jucării și alte lucrușoare ce vor fi duse acolo de către membrii asociației, deghizați în Moș Crăciuni pe biciclete. Cum era de așteptat, vom organiza acțiunea în stilul nostru, pe două roți.

Așadar, brașovenii care au jucării pe care nu le mai folosesc, hăinuțe pentru copii, dulciuri, cadouri etc, sunt rugați să le aducă la ceainăria Ceai et Caetera (vezi harta), până pe 22 decembrie sau, dacă nu au timp sau nu le pot duce la centrul de colectare, să ia legătura cu Alexandru Solomon, coordonatorul acțiunii, la telefon 0723 393 062 sau pe email la .

După ce vom strânge cadourile, pe data de 23 decembrie vom merge pe biciclete, îmbrăcati în Moș Crăciuni, ajutoare de Moș Crăciun sau reni, la grădinița din Gârcini pentru a le dărui copiilor.


Etichete:

copii , ceainarie , Ceai et caetera , asociatie , ajutor , gradinita , actiune civica , Asociatia Brasovul Pedaleaza , donatie , Garcini

Contact

Organizator:

Asociatia Brasovul Pedaleaza

Robert Lazar 0724 348 215


Loc de desfășurare:

Brasov, str. Latina, nr. 15 (Schei, aproape de statia Tocile)

0372741745 si 0732161729 Anca Gânscă

Urmează în Braşov 6388

Această facilitate este accesibilă în fiecare pagină de tip eveniment, entitate sau comunicat, în zona informaţiilor rapide de sub titlul articolului.

Vezi mai multe