Adaugă
Publicitate

- Program complet

Divertisment

Imbunatățește Sesizează

321 0

Prezentare

Concursul de fotografie Costumul Tradițional în Artele Vizuale
Locație: Centrul Cultural Reduta
Joi, 20 Aprilie 2023 - Vineri, 28 Aprilie 2023

Cu ocazia Zilei Naționale a Portului Tradițional din România, Centrul Cultural Reduta desfășoară în perioada 20-28 aprilie 2023, concursul de fotografie COSTUMUL TRADIȚIONAL ÎN ARTELE VIZUALE.

Concursul se adresează tuturor locuitorilor din județul Brașov, păstrători și iubitori ai portului tradițional.

Ce trebuie să faceți?

Să trimiteți o fotografie recentă (color) în care dumneavoastră purtați un costum tradițional, specific unei zone etnofolclorice din județul Brașov, pe adresa de e-mail .

În concurs sunt acceptate:
- fotografii color, recente, realizate în ultimii 5 ani;
- fotografii de portret, care surprind o persoană și/sau maxim două persoane;
- fotografii însoțite de o scurtă descriere (anul în care au fost realizate, în ce context/cu ce ocazie, povestea costumului pe care îl purtați).

În ce constă premiul?

Artista Mihaela Bălan va realiza un tablou de tip canvas, cu dimensiunea 50x70 cm.

Tabloul va fi expus la Centrul Cultural Reduta în perioada 10-26 mai 2023, în cadrul unei expoziții organizate cu ocazia Zilei Naționale a Portului Tradițional din România, și se va ridica personal de la sediul instituției, începând cu data de 1 iunie 2023.

Alte precizări:

Fiecare concurent va trimite o singură fotografie care să se încadreze în tematica propusă și care să respecte regulamentul de concurs, pe adresa de e-mail , până la data de 28 aprilie 2023.

Obligatoriu, în e-mail vor fi precizate atât scurta descriere a fotografiei, cât și datele de contact ale concurentului (numele și numărul de telefon).

Artista Mihaela Bălan va selecta fotografia, câștigătorul urmând să fie contactat ulterior de către organizatori.

Urmează în Braşov 6359

Această facilitate este accesibilă în fiecare pagină de tip eveniment, entitate sau comunicat, în zona informaţiilor rapide de sub titlul articolului.

Vezi mai multe