Adaugă
Publicitate

recomandat

Prezentare

Inspirat din Targul de Craciun de la Nurmberg - Christkindlesmarkt Brasov 2011, va asteapta din data de 16 decembrie pana in seara de ajun intr-o locatie de poveste unde organizatorii doresc sa va imbie cu placinte calde, ceai, ciocolata cu scortisoara si cele mai interesante decoratiuni specifice sarbatorilor de iarna, realizate manual de catre brasoveni talentati si nu numai.

Veti gasi o gama larga de prajiturele si biscuit cu unt, turta dulce, ciocolata de casa, migdale si nuci trase in zahar, produse traditionale si o sumedenie de alte bunatatiuri. Ii asteptam pe brasoveni si pe turisti sa ne colinde frumosul brad din interiorul targului. Asa cum v-am obisnuit in fiecare an, lansam Campania “Un cadou pentru fecare copil” – participa si tu la campania noastra in cadrul targului de craciun – Christkindlesmarkt - de la Biserica Neagra, unde vei gasi casuta fundatiei Salvati Copiii (deschisa zilnic intre 10:00 -12:00).
Aici poti dona orice obiect care nu-ti mai foloseste sau de care te poti desparti usor si cu siguranta vei aduce bucurie in sufletul unui copil sarac.

In 2009 am vizitat copiii din 7 sate brasovene si cateva centre de plasament impartind daruri, in 2010 am donat jucarii, haine, rechizite copiiilor saraci din Maierus iar anul acesta continuam campania si te asteptam si pe tine sa ni te alaturi. Anul acesta poti fi tu Mos Craciun pentru un copil nevoias!
Targul de Craciun sasesc de la Brasov va asteapta si in acest an cu povesti, daruri si colinde!


Etichete:

targ , Biserica Neagra , DWK , Clubul Economic German , Craciun , sarbatoare , Christkindlesmarkt

Contact

Organizator:

Clubul Economic German - DWK

Str. Republicii nr. 53, Brasov, cod postal 500107

0268416107, 0728484484,


Loc de desfășurare:

Curtea Johannes Honterus nr. 2

0268511824

Urmează în Braşov 5565

Această facilitate este accesibilă în fiecare pagină de tip eveniment, entitate sau comunicat, în zona informaţiilor rapide de sub titlul articolului.

Vezi mai multe