Adaugă
Publicitate

- Program complet

Actiune civică

Social Pub

Social Pub

intrarea este libera

Imbunatățește Sesizează

2353 0

Prezentare

Campania "Din inimi pentru Ei" a luat fiinta din dorinta de a ii ajuta pe cei mai putin norocosi.Am pornit la drum cu sufletele deschise si pline de optimism, insa dupa scurt timp ne-am lovit de cruda realitate a centrelor de plasament in care sunt abandonati copii cu dizabilitatii.
Demaram aceasta campanie cu speranta ca si alte persoane vor fii sensibilizate de aceste cazuri, va invitam fim umani si sa dam dovada de solidaritate.
Avem incredere ca impreuna vom reusi! 
De asemenea vom edita felicitari pe care le vom vinde cu suma de 5 lei, banii obtinuti din vanzarea lor vor fii folositi pentru a cumpara alte lucruri necesare centrului. 

In perioada 16-23 decembrie Social Pub se transforma in centru de colectare de donatii pentru "Complexul de Servicii Magura, din Codlea" astfel zilnic sunt colectate hainute, jucarii, rechizite, pampersi si alimente neperisabile.
Copii din aceste centre de plasamente au varste cuprinse intre 3 luni si 18 ani, au nevoie de multe, de la hrana prospata pana la produse de igiena.

 


Etichete:

caritate , ajutor , actiune civica , Social Pub , Din inima pentru Ei , campanie caritabila , Complexul de Servicii Magura

Contact

Organizator:

Social Pub

Centrul Civic, str. M.Kogalniceanu, nr.23, Brasov

0748332211


Loc de desfășurare:

Centrul Civic, str. M.Kogalniceanu, nr.23, Brasov

0748332211

Urmează în Braşov 6377

Această facilitate este accesibilă în fiecare pagină de tip eveniment, entitate sau comunicat, în zona informaţiilor rapide de sub titlul articolului.

Vezi mai multe