Adaugă
Publicitate

Prezentare

Festivalul Musica Barcensis continuă la Bisericile fortificate din Ghimbav și Prejmer, propunând în acest sfârșit de săptămână două concerte susținute de muzicieni din Germania.

Vineri, 16 august, de la ora 18, Ansamblul Tedesco din Hanovra va concerta în Biserica fortificată Ghimbav. Ladislaus Kosak și Max Hilfenhaus (viori), Franziska Bouterwek (violă) și Sabine Angela Lauer (violoncel) vor interpreta lucrări de Mozart, Haydn și Gabrieli. Cvartetului de coarde i se va alătura organistul Bisericii Negre, Steffen Schlandt, în interpretarea Sonatei bisericești KV 336 în Do major de W.A. Mozart.

Intrarea este liberă la ambele concerte, publicul fiind invitat la final să facă o donație pentru sprijinirea acțiunilor culturale viitoare.


Etichete:

Festival , muzica culta , Biserica Evanghelica Ghimbav , Biserica fortificata Prejmer , Biserica Evanghelica Harman , Biserica Evanghelica CA , Festivalul Musica Barcensis , Fundatia Forum ARTE

Evenimente conexe

Contact

Organizatori:

Fundaţia Forum ARTE

Brasov, Piaţa Sfatului, nr. 17


Biserica fortificata Ghimbav

Strada Morii 70, Ghimbav, Brasov


Biserica Evanghelică C.A.

Curtea Johannes Honterus 2, cod postal 500025, Braşov

0268511824


Loc de desfășurare:

Strada Morii 70, Ghimbav, Brasov

Urmează în Braşov 5618

Această facilitate este accesibilă în fiecare pagină de tip eveniment, entitate sau comunicat, în zona informaţiilor rapide de sub titlul articolului.

Vezi mai multe