Adaugă
Publicitate

Prezentare

Fiecare zi pe care o trăim este diferită, simțim și vedem lucrurile din jurul nostru în mod diferit în funcție de experiențele pe care le trăim. De cele mai multe ori avem nevoie de relaxare, de odihnă care să ne ofere acea stare minunată de liniște, dar cum crezi că te vei simți, când după o pauză de relaxare din mâinile tale se va naște un desen, o pictură...
Obiectiv: Să descoperi cum să te relaxezi într-un mod creativ – meditativ și cum poți crea lucruri minunate într-o pauză de relaxare.
De ce avem nevoie:
 În primul rând de tine;
 Materialele le voi aduce eu;
 2,5 ore din timpul tău foarte valoros.
Indiferent de cât de talentată ești sau nu, între ale desenului, această metodă te va duce către interiorul tău, folosind doar intuiția și emoțiile stării tale prezente. Vei avea ocazia să faci o conexiune între minte și corp folosind un canal creativ, care îți va permite să transmiți emoțiile în două sensuri. Eliminând stări, emoții pe care nu le dorești către exterior, permiți celor care îți plac să își facă loc în corp și suflet.
Pentru că operele de artă trebuie promovate, vom organiza o galerie cu vânzare în cadrul Garage Sale, eveniment găzduit la Showroom Cafe, iar banii adunați îi vom folosi pentru o acțiune caritabilă.
Evenimentul se va desfășura la sediu Crucea Rosie Filiala Brasov
Taxa de participare: 50 lei
Confirmările participării:
email:
sms: 0726.052.157
Cine te va însoți:
Coca Staicu
life&bussiness, certified coach, fondator al conceptului Coached to be Happy by Meta4all
www.coachedtobehappy.com

Contact

Organizator:

Meta4all

Brașov, str. str. jepilor, nr.34, bl.A33 sc.A, ap.5, nr. 34, cod postal 500294

+40726052157


Contactează realizatorul articolului

Coca Staicu

0726052157

Trimite mesaj


Loc de desfășurare:

Brașov, str. Mureșenilor, nr. 5

0268 475 913

Urmează în Braşov 6388

Această facilitate este accesibilă în fiecare pagină de tip eveniment, entitate sau comunicat, în zona informaţiilor rapide de sub titlul articolului.

Vezi mai multe