Adaugă
Publicitate

Prezentare

Festivalul Musica Barcensis continuă cu un nou concert la Biserica Evanghelică din Râşnov, sâmbătă, 27 iulie, de la ora 18, în compania sopranei Maria Petcu-Catrina şi mezzosopranei Claudia Codreanu.

Acompaniate la orga Prause-Thois de Paul Cristian, cele două soliste vor interpreta lucrarea “Stabat Mater” de Giovanni Battista Pergolesi, ultima şi cea mai mare capodoperă a compozitorului preclasic.

Maria Petcu-Catrina este solistă a Operei Braşov din anul 2003, susţinând recitaluri, concerte şi spectacole de operă şi operetă pe multe scene din ţară şi din Europa, prezentând un consistent repertoriu vocal simfonic ce cuprinde lucrări de Haydn, Haendel, Vivaldi, Bach, Mozart, Fauré ş.a.

Mezzosoprana Claudia Codreanu este absolventă a Universităţii Naţionale de Muzică din Bucureşti la clasa profesoarei Georgeta Stoleriu, urmând cursuri de specializare la Viena şi Varna. De-a lungul carierei a susţinut concerte, recitaluri şi spectacole de operă în ţară şi străinătate. În prezent este Lector universitar dr. la Universitatea Naţională de Muzică Bucureşti, secţia canto.

Biletul de intrare la concertele din Râşnov este 4 lei şi se poate procura la intrarea în biserică.

Următorul concert din seria Musica Barcensis va avea loc tot la Biserica din Râşnov, în data de 3 august.


Etichete:

Festival , muzica culta , Rasnov , Biserica fortificata Prejmer , Biserica Evanghelica Harman , Biserica Evanghelica CA , Festivalul Musica Barcensis , Biserica Evanghelica Rasnov , Fundatia Forum ARTE

Evenimente conexe

Contact

Loc de desfășurare:

Str. Republicii nr. 1(intersectia cu str. Izvorului), Rasnov, Brasov

Urmează în Braşov 5632

Această facilitate este accesibilă în fiecare pagină de tip eveniment, entitate sau comunicat, în zona informaţiilor rapide de sub titlul articolului.

Vezi mai multe