Adaugă
Publicitate

Prezentare

Concertele ediţiei a IV-a a festivalului Musica Barcensis vor ajunge în acest sfârşit de săptămână şi la Râșnov. Biserica Evanghelică C.A. din localitate va găzdui sâmbătă, 13 iulie, de la ora 18:00, concertul de vioară și orgă susţinut Elena și Paul Cristian.

Organistul bisericii locale, alături de soția sa violonistă, propun publicului ce se va găsi în biserica din Râșnov un program care va cuprinde lucrări de Corelli, Kreisler, Biber, Bach, Buxtehude, Telemann și LʼOeillet de Gant. Timp de aproximativ o oră, cei prezenţi vor avea ocazia de a asculta sonoritatea orgii, construite în anul 1781 de Johann Prause şi extinse în anul 1824 de constructorul râșnovean Johann Thois, care se va împleti cu sunetul viorii.

Biletul de intrare la concertele din Râșnov este 4 lei și se poate procura la intrarea în biserică.

Următorul concert din seria Musica Barcensis va avea loc la Biserica fortificată Ghimbav, în data de 20 iulie.


Etichete:

Festival , muzica culta , Biserica Evanghelica Ghimbav , Biserica fortificata Prejmer , Biserica Evanghelica Harman , Biserica Evanghelica CA , Festivalul Musica Barcensis , Fundatia Forum ARTE

Evenimente conexe

Contact

Loc de desfășurare:

Str. Republicii nr. 1(intersectia cu str. Izvorului), Rasnov, Brasov

Urmează în Braşov 5632

Această facilitate este accesibilă în fiecare pagină de tip eveniment, entitate sau comunicat, în zona informaţiilor rapide de sub titlul articolului.

Vezi mai multe