Adaugă
Publicitate

Prezentare

Pascal Reber, organist co-titular la celebra orgă a Catedralei din Strasbourg (Franţa), va concerta vineri, 19 aprilie, de la ora 18:00, la Biserica Neagră.

Organistul francez se află la Braşov cu ocazia parteneriatului cultural internaţional dintre Liceul de Muzică „Tudor Ciortea” şi Ecole De Musique et d’Art de Ferrette (Franţa), prin care profesorii şi elevii celor două instituţii de învăţământ vor avea un schimb de experienţă prin realizarea în comun a unor concerte şi activităţi metodice de specialitate.

Concertul de la Biserica Neagră este unul dintre aceastea, iar cei prezenţi vor avea ocazia de a asculta lucrări de J.S. Bach, C. Franck, C.M. Widor şi câteva improvizaţii la orga Buchholz, fiind în acelaşi timp şi o demonstraţie pentru elevii clasei de orgă.

Pascal Reber este, din anul 2002, organist co-titular la orga mare a Catedralei din Strasbourg, având în acelaşi timp o intensă activitate solistică şi pedagogică. A susţinut numeroase concerte în Franţa şi în ţări precum Germania, Elveţia, Olanda, Ungaria, Anglia şi Japonia, fiind recunoscut pentru practica improvizaţiei. Cu această ocazie se va adăuga palmaresului său şi prezenţa în ţara noastră, la Braşov, prin concertul la orga mare a Bisericii Negre.

Biletul de intrare costă 8 lei şi poate fi procurat în săptămâna concertului sau începând cu jumătate de oră înaintea începerii acestuia.


Etichete:

concert , cultura , Biserica Neagra , muzica culta , Biserica Evanghelica CA , orga

Contact

Organizator:

Biserica Evanghelică C.A.

Curtea Johannes Honterus 2, cod postal 500025, Braşov

0268511824


Contactează realizatorul articolului

Biserica Neagra

0268 511 824

Trimite mesaj


Loc de desfășurare:

Curtea Johannes Honterus nr. 2

0268511824

Urmează în Braşov 6231

Această facilitate este accesibilă în fiecare pagină de tip eveniment, entitate sau comunicat, în zona informaţiilor rapide de sub titlul articolului.

Vezi mai multe