Adaugă
Publicitate

Prezentare

Ediţia a VI-a a festivalului Musica Barcensis intră în cea de-a doua lună de concerte de muzică sacră în bisericile fortificate din Ţara Bârsei. Şi la acest sfârşit de săptămână doritorii au la dispoziţie două concerte la care pot participa alături de familie şi prieteni în Ghimbav şi Prejmer.

Sâmbătă, 1 august, de la ora 18:00, ansamblul cameral Quartetto Brassovia concertează în Biserica Evanghelică fortificată din Ghimbav (Str. Morii 170). Muzicienii braşoveni - Emin Curtgeafar (oboi), Roxana Curtgeafar (vioară), Alexandra Enache (violoncel) şi Paul Cristian (spinetă) - au pregătit un program cu muzică baroc, care va cuprinde lucrări de G.Ph.Telemann, H.I.F. von Biber, M. Marais şi J.B. de Boismortier.

După concertul din biserică publicul va avea ocazia de a se delecta cu un recital classic-rock oferit de 4Tune Quartet în curtea fortificaţiei.

Intrarea la concert este liberă, participanţii având posibilitatea de a face o donaţie în sprijinul festivalului, la final.

Contact

Organizator:

Fundaţia Forum ARTE

Brasov, Piaţa Sfatului nr.17

0268.476.913


Contactează realizatorul articolului

Trimite mesaj


Loc de desfășurare:

Strada Morii 70, Ghimbav, Brasov

Urmează în Braşov 6381

Această facilitate este accesibilă în fiecare pagină de tip eveniment, entitate sau comunicat, în zona informaţiilor rapide de sub titlul articolului.

Vezi mai multe