Adaugă
Publicitate

Prezentare

Caravana Folk Brasovean 2022
Locatie: Bastionul Artiștilor Brașov
Data: sâmbătă, 16 iulie 2022, ora 19:00 

Cumpara bilet de aici: www.iabilet.ro

Folkiștii brașoveni, Asociația Culturală Grupul Vocelis împreună cu Bastionul Artiștilor Brașov și Muzeul Județean de Istorie Brașov organizează CARAVANA FOLK BRAȘOVEAN – Spectacol de muzică folk cu artiști consacrați genului din Brașov, având ca invitat special pe Magda Puskas (Grupul Ecou).

Folkiștii brașoveni au inițiat un proiect de concert spectacol prin țară, care are ca scop îndemnarea publicului către muzica folk și poezie, descoperirea de noi talente și stimularea celor existente pentru creație și interpretare. Următorul concert va avea loc sâmbătă, 16 iulie 2022, ora 19:00, la Bastionul Artiștilor Brașov.

Printre artiștii prezenți la spectacol se numără Grupul folk Om Bun, Corina și George Nica, Grupul Vocelis, Iulia Caraiman, Ionică Erimia și Magda Puskas în calitate de invitat special.

Prețul unui bilet este 40 ron
Biletele pot fi achiziționate la locul evenimentului și pe www.iabilet.ro

De asemenea, artiștii vor organiza pentru fani o licitație de obiecte personale pe pagina de Facebook a evenimentului, toate fondurile obținute fiind folosite pentru organizarea spectacolului din 16 iulie.

Informatii suplimentare pe: https://www.facebook.com/brasoveniifolk

Contact

Organizatori:

Bastionul Artistilor (Tesatorilor)

Pe Aleea Tiberiu Brediceanu (sub Tampa), intre Complexul Sportiv Olimpia si Complexul Agrement


Muzeul de Istorie

0268472350, 0268472363


Contactează realizatorul articolului

Trimite mesaj


Loc de desfășurare:

Pe Aleea Tiberiu Brediceanu (sub Tampa), intre Complexul Sportiv Olimpia si Complexul Agrement

Urmează în Braşov 6369

Această facilitate este accesibilă în fiecare pagină de tip eveniment, entitate sau comunicat, în zona informaţiilor rapide de sub titlul articolului.

Vezi mai multe