Adaugă
Publicitate

recomandat

de la 19:00 Program complet

Teatru

50 lei

0746 212 003

Imbunatățește Sesizează

2428 1

Prezentare

O comedie spumoasa, o farsa de proportii, care se petrece in lumea artistilor, dupa un text scris de dramaturgul american Ken Ludwig.

Spectacol oferit de Teatrul Nottara BucurestiComedie de Ken LUDWIG
Distributia: Mircea Diaconu (Saunders), Alexandru Jitea (Tito Merelli), Ion Grosu, Adrian Vancica (Max), Raluca Gheorghiu (Maggie), Luminita Erga (Maria Merelli), Alexandru Mike Gheorghiu (Liftierul), Cerasela Iosifescu (Diana), Stoica Ivanciuc (Cristina), Victoria Cocias (Julia)
Un spectacol de: Petre Bokor
Decorurile: Puiu Antemir
Costumele: Anca Marcu
Consilier muzical: Constanta Campeanu
Durata spectacolului 2h 30min (cu pauza)

„Scandal la opera! este un spectacol ce va inregistra recorduri la public, acesta fiind dornic de buna dispozitie, iar oferta de la „Nottara” o garanteaza”.
Ileana Lucaciu – Timpul liber

„Regizorul Petre Bokor a montat o comedie savuroasa. Spectacolul amuza prin situatiile neasteptate, dar de un comic firesc, iar personajele, clar conturate, atrag simpatia publicului.”
Madalina George – Cotidianul

„Pentru regizorul Bokor, care a lucrat ani si ani in Canada, genul de comedie bulevardiera, cu mare priza la public, reprezinta un succes garantat pentru teatru. Confirmarea a venit in seara premierei chiar de la spectatori, care s-au amuzat si au ras copios, participand la mai toate gagurile personajelor. Inspirata a fost alegerea lui Mircea Diaconu in rolul Saunders.
Timp de doua ore si jumatate, Mircea Diaconu este de neoprit, avand o mimica si un limbaj al gesturilor foarte bine puse la punct si care iti dau senzatia ca totul e o improvizatie. Dar o improvizatie atent lucrata, iar fiecare hohot de ras, pe care el il smulge spectatorului, are in spate ore si ore de exercitii minutioase. Cu acest rol, Mircea Diaconu ne convinge inca odata ca este un mare actor de comedie.”
Irina Budeanu

Spectacolul face parte din Saptamana Comediei Brasov, din perioada 8-12 mai 2013.

Biletele la spectacol pot fi achizitionate ONLINE de pe www.saptamanacomediei.ro si incepand cu 17 aprilie 2013 de la Centrul Cultural Reduta, de la libraria Adevarul de pe str. Michael Weiss nr. 9 si Frizeria Chitibus de pe tr. Michael Weiss nr. 24.


Etichete:

cultura , teatru , Festival , Centrul Cultural Reduta , spectacol , piesa de teatru , Zile si Nopti

Evenimente conexe

Urmează în Braşov 5577

Această facilitate este accesibilă în fiecare pagină de tip eveniment, entitate sau comunicat, în zona informaţiilor rapide de sub titlul articolului.

Vezi mai multe