Adaugă
Publicitate

recomandat

Prezentare

Spectacol oferit de Teatrul National Bucuresti dupa Vasile Alecsandri.
Distributia: Mircea Albulescu, Ileana Olteanu, Razvan Oprea, Ovidiu Cuncea, Silviu Biris, Monica Davidescu, Magda Catone, Marius Bodochi, Tomi Cristin, Orodel Olaru, Armand Calota, Silviu Oltean, Eduard Adam, Afrodita Androne, Vlad Cretu, Stefan Mihailescu.
Regia: Dan Tudor
Adaptare: Dan Tudor
Scenografie: Anca Raduta
Muzica: Dan Tudor
Coregrafie: Florin Fieroiu
Secretar literar: Claudiu Cristescu
Durata spectacolului: 1ora 35min

Un spectacol antrenant, de un farmec aparte, un basm pentru copii citit in cheie moderna, care se adreseaza in primul rand adultilor. Personaje mitologice pline de savoare ne redau lumea mirifica a basmului cu sentimentul viu ca asistam la nasterea povestilor. Intr-un tinut atins de seceta, se da semnalul inceperii unei lupte pe viata si pe moarte pentru mana printesei Sanziana, fata Imparatului Papura Voda.

Poftiti sa vedeti ce a urmat!...

Este primul spectacol realizat in cadrul proiectului Teatru nou cu piese vechi, proiect initiat de directorul Ion Caramitru.

Cronici
„...o idee excelenta de revitalizare a dramaturgiei „batrane” (...) un spectacol atipic pentru Teatrul National”.
Ileana Lucaciu, Timpul liber

„un basm pentru adulti, care „te prinde” si te poarta inapoi, in copilarie, in candoarea si feeria taramurilor de altadata”.
Evenimentul zilei

„Un spectacol-bucurie pentru chiar toate varstele. (...) Modern fara a i se altera clasicitatea. Muzica si vers, pantomima, dans si rostire curata. Actori care fac placerea jocului contagioasa. Culoare, multa culoare. Si armonie. Tandrete si umor cat cuprinde. Si / dar in primul rand: fantezie. Fantezie riguros condusa”.
Marina Roman, Time Out Bucuresti 

Spectacolul face parte din Saptamana Comediei Brasov, din perioada 8-12 mai 2013.

Biletele la spectacol pot fi achizitionate ONLINE de pe www.saptamanacomediei.ro si incepand cu 17 aprilie 2013 de la Centrul Cultural Reduta, de la libraria Adevarul de pe str. Michael Weiss nr. 9 si Frizeria Chitibus de pe tr. Michael Weiss nr. 24.


Etichete:

cultura , teatru , Festival , Centrul Cultural Reduta , spectacol , piesa de teatru , Zile si Nopti

Evenimente conexe

Contact

Organizatori:

Zile si Nopti

Brasov, str. Petru Maior, nr. 2

0268318567


Centrul Cultural Reduta

Str. Apollonia Hirscher, nr. 8, Brasov, cod postal 500025

0268419706


Loc de desfășurare:

Str. Apollonia Hirscher, nr. 8, Brasov, cod postal 500025

0268419706

Urmează în Braşov 6377

Această facilitate este accesibilă în fiecare pagină de tip eveniment, entitate sau comunicat, în zona informaţiilor rapide de sub titlul articolului.

Vezi mai multe