Adaugă
Publicitate

de la 18:00 Program complet

Educaţie

Acces General 105,95 lei

Imbunatățește Sesizează

382 0

Prezentare

Workshop Interacțiunea cu un copil cu TSA
Locație: Avantgarden 3 Brașov, Strada Pelicanului 5
miercuri, 15 martie, ora 18:00

Cumpără bilet de aici: www.iabilet.ro

Ne dorim să continuăm drumul pe care am pornit anul trecut. Campania de conștientizare a autismului continuă! Părinți, bunici, prieteni, cunoștințe – vă așteptăm în număr cât mai mare, pentru a afla informații noi! În cadrul acestui workshop ne-am propus să răspundem documentat și clar la următoarele întrebări:

Ce este autismul ?
Care sunt ariile afectate de TSA ?
Cum ne jucăm cu un copil cu TSA?
Care sunt elementele cheie în interacțiunea cu un copil cu TSA ?
Care e diferența între interacțiunea adult-copil cu TSA/ copil tipic-copil cu TSA ?
Cum interacționăm cu un copil cu TSA într-un mediu nestructurat?

Invitații noștri sunt :

Bucuri Dorina (profesor pentru învățământul preșcolar) – “Creez în grupa mea, de mai bine de 7 ani, un spațiu de învățare în care fiecare copil se simte binevenit și valorizat.”
Mitrea Denisa (consultant in analiza comportamentală, cu o experienta de 6 ani în domeniu, coordonatorul unei echipe de instructori comportamentali) – “Viziunea mea despre ABA se axează pe joc, conexiunea dintre specialist-copil-familie, generalizarea abilitaților predate, astfel încât acestea să fie funcționale în viața de zi cu zi.”
Burlacu Giulia (părinte al unui copil cu TSA – pedagog de recuperare) – “Sunt 3 ani de când am făcut cunoștință cu termenul de Autism. 3 ani în care am învățat, am descoperit și căutat informații noi. Îmi doresc să împărtășesc cu voi experiențele noastre și să fiu alături de părinții care se află la începutul acestui drum.”

Acest workshop caritabil este organizat de Asociația Vocea Autismului cu susținerea Maurer Imobiliare.

Urmează în Braşov 6388

Această facilitate este accesibilă în fiecare pagină de tip eveniment, entitate sau comunicat, în zona informaţiilor rapide de sub titlul articolului.

Vezi mai multe