Adaugă
Publicitate

intre 18:30 si 21:00 Program complet

Educaţie

Galeria ora0

Galeria ora0

150 lei

Imbunatățește Sesizează

387 0

Prezentare

Serile de Arhitectura- Workshop1
Locație: Galeria ora0
marți, 7 februarie, ora 18:30 - 21:00

Serile de arhitectură înseamnă o serie de ateliere de sine stătătoare, care se vor desfășura în galerie marțea, de la 18:30.
Primul atelier, are ca obiect de studiu Brașovul.
Nivel: începători
Taxa participare: 150 ron
Inscriere: link formular
https://tinyurl.com/arhitectura1

Ne întâlnim pentru a ne destinde și explora locuri( în imagini), observând arhitectura și detaliile ce definesc cultura locului.
Vom alterna poveștile cu schițele și ne vom lăsa surprinși de descoperirile făcute.
Obiectivul acestei activități este deprinderea unor abilități utile în excursii și plimbări, prin care să putem scoate la lumină aspecte particulare ale culturii locale, ce pot duce la înțelegerea locului și conectarea cu acesta.
Trainer: arhitect Raluca Zbarcea
A studiat arhitectura la Cluj-Napoca, Hamburg și Barcelona, este implicată în proiectarea de arhitectură, acțiuni de creștere a calității spațiului public, civism, educație dar și consultanță pentru încadrarea construcțiilor în specific arhitectural local.
Dragii nostri, avem o mare rugaminte: daca prezentati simptome de gripa, raceala sau COVID sa nu participati la eveniment, din dorinta de a evita raspandirea acestora. Multumim pentru intelegere!

Contact

Organizator:

Galeria ora0

Strada De Mijloc 133, Brașov 500064


Loc de desfășurare:

Strada De Mijloc 133, Brașov 500064

Urmează în Braşov 6388

Această facilitate este accesibilă în fiecare pagină de tip eveniment, entitate sau comunicat, în zona informaţiilor rapide de sub titlul articolului.

Vezi mai multe