Adaugă
Publicitate

intre 17:00 si 20:00 Program complet

Educaţie

Centrul Cultural Reduta

Centrul Cultural Reduta

intrarea este gratuită

Imbunatățește Sesizează

1225 0

Prezentare

În 14 noiembrie, de la orele 17.00 va avea loc la sediul Centrului Cultural Reduta spectacolul omagial dedicat maestrului Ioan Corneliu Vasiliu. Intrarea este liberă.

Ioan Corneliu Vasiliu a fost unul dintre cei mai importanți creatori de dans popular românesc care și-a desfășurat aproape întreaga activitate la Centrul Cultural Reduta Brașov.
Moștenirea lăsată în domeniul dansului popular a însemnat stil și creație artistică nemuritoare . Cu compozițiile sale, maestrul Vasiliu a obținut marile succese nationale și internaționale, făcând cunoscut în lume dansul romanesc. A avut ocazia să predea în Franța , Danemarca, Belgia și Olanda, unde a fost un deschizător de drum pentru toți cei ce doreau să se apropie prin folclor de România.

Invitate sunt ansamblurile folclorice: Poienița, Veteranii - Poienița, Brădulețul, Românașii din Brașov, Hațegana din Deva, Mărgineanca din Botoșani alături de orchestra Plaiuri transilvănene, dirijor prof. Liviu Ioan Iosif. Invitat special la acest eveniment este interpreta de muzică populară Sava Negrean.

Contact

Organizator:

Centrul Cultural Reduta

Str. Apollonia Hirscher, nr. 8, Brasov, cod postal 500025

0268419706


Contactează realizatorul articolului

Trimite mesaj


Loc de desfășurare:

Str. Apollonia Hirscher, nr. 8, Brasov, cod postal 500025

0268419706

Urmează în Braşov 6369

Această facilitate este accesibilă în fiecare pagină de tip eveniment, entitate sau comunicat, în zona informaţiilor rapide de sub titlul articolului.

Vezi mai multe