Adaugă
Publicitate

Prezentare

Sense Art Weekend la conac cu Getty Tatomir
Locație: Galeria ora0
vineri, 10 martie, ora 12:00 - duminică, 12 martie, ora 12:00

Te-ai gândit vreodată să experimentezi pictura abstractă lăsându-te purtat(a) de muzică și dans? De dată asta, Getty te conduce într-un substrat aparte, acolo unde pe lângă frumoasele culori vei amesteca și alte simțuri menite să creeze o opera de artă complexă. Dacă ești pregătit(a) să încerci o astfel de aventură, înscrie-te la "Sense Art Weekend", 10-12 martie 2023, la minunatul conac Gaal Kuria, județ Covasna.

Cost participare art weekend: 800 ron (include cazare în camere de 3 persoane sau patru persoane, într-un conac mirific, dotat cu ciubăr și saună), micul dejun, atelierele și materialele. Nu include: transport, băuturi si celelalte mese, care se pot organiza la conac.
Pentru înscriere, se plătește un avans de 50% până la data de 10.02.2023- Avansul nu este rambursabil în caz de retragere după dată de 10.02.2023.
Rezervarea se face pe Whatsapp la 0720527381 (Getty)

Despre Getty Tatomir
Getty este co-fondatoarea galeriei de artă Ora0 concept conturat și dezvoltat împreună cu George Stanciu. Ora0 a devenit și numele școlii de limbi străine pe care a deschis-o acum 15 ani, unde preda engleză, germană, spaniolă și română. Pictează de mică, îndrumată și impulsionată la început de drum de unchiul ei, pictorul profesionist Gheorghe Pantea, pentru că ulterior să-și înceapă pe cont propriu căutările de sine, prin experimentarea diferitelor stiluri.
A avut 2 expoziții sold out în Brașov, la Bistro del Arte. A vândut opere de artă colecționarilor de peste hotare, în Anglia, Belgia, Germania, Italia, SUA, Spania și Elveția, atât prin social media cât și pe platforme internaționale cum ar fi SaatchiArt și Singulart.
A pictat în 2021 la invitația Muzeului de Artă Brașov, live, în sala principala de expoziții din incinta muzeului. Ulterior, Getty a organizat o licitație de artă la care a invitat și alți artiști, cu scopul strângerii de fonduri pentru Muzeul de Artă Brașov.
Este cunoscută și pentru taberele de artă pe care le organizează în alte țări precum și pentru atelierele de pictură abstractă.
Acum 4 ani, Getty împreună cu prietenele ei dragi, Beti Piscureanu și Laura Bercean, au creat No Asha Da, un brand de haine unicat, imprimante cu tablourile semnate de artistă.
Aici puteți afla mai multe despre ea, arta și proiectele ei.
www.noashada.com
instagram: gettytatomir
fb: @Getty Tatomir Artist

 

Contact

Organizator:

Galeria ora0

Strada De Mijloc 133, Brașov 500064


Loc de desfășurare:

Strada De Mijloc 133, Brașov 500064

Urmează în Braşov 6359

Această facilitate este accesibilă în fiecare pagină de tip eveniment, entitate sau comunicat, în zona informaţiilor rapide de sub titlul articolului.

Vezi mai multe