Adaugă
Publicitate

Prezentare

Caravana Serilor de Leadership ajunge pentru prima data in Brasov! In data de 25 martie studentii Universitatii Transilvania vor avea ocazia sa asculte povestile a doi oameni de succes: Valeriu Rus, Directorul Muzeului "Casa Muresenilor" si Octavian Badescu, antreprenor si fondatorul Sameday Courier.

Muzeograful Valer Rus a luptat ca istoria imnului "Desteapta-te Romane" si procesul de creatie sa fie cunoscut de toti romanii, prin Muzeul "Casa Muresenilor". Prin proiectele sale de "edutainment", l-a facut cunoscut tuturor tinerilor, apropiindu-i astfel de o parte a istoriei romanesti.

Octavian Badescu a infiintat in 2007 Sameday Courier, serviciul de curierat specializat in livrarile in aceeasi zi, iar 3 ani mai tarziu, afacerea facea primul milion de euro. Astazi, compania este listata la Bursa de Valori Bucuresti, fiind singura din segmentul sau de pe AeRO.

Vino si afla povestile lor in cadrul Serilor de Leadership, in Universitatea Transilvania Brasov, miercuri, 25 martie, ora 18.00. Participarea este gratuita si se face pe baza de inscriere.

Serile de Leadership sunt un program LEADERS sustinut de Husqvarna, Universitatea Transilvania Brasov, PRIME Brasov, BEST Brasov si 24 Fun Brasov.

Mai multe detalii pe www.serile.leaders.ro

Contact

Organizator:

Fundatia LEADERS

Bucuresti, str. Mihai Eminescu, nr. 142, ap. 2

0213110946


Contactează realizatorul articolului

Mihai Tutu

+40727568376

Trimite mesaj


Loc de desfășurare:

Brașov, str. Eroilor, nr. 29, cod postal 500036

0268 413 000

Urmează în Braşov 5540

Această facilitate este accesibilă în fiecare pagină de tip eveniment, entitate sau comunicat, în zona informaţiilor rapide de sub titlul articolului.

Vezi mai multe