Adaugă
Publicitate

Prezentare

A venit vara, e timpul planurilor de concediu! Daca aveti copii mici, asigurati-va ca trusa medicala pentru o vacanta reusita este completa.

De obicei nu ne gandim la o astfel de trusa pana cand nu avem nevoie de ea. Alcatuirea unei truse naturiste de prim ajutor nu este dificila si multe dintre remediile pe care vi le propunem in aceasta intalnire pot fi utilizate nu numai in cazuri de urgenta, ci si pentru o serie intreaga de afectiuni.

Cu putin efort va puteti pregati pentru orice situatie la care viata va obliga sa-i faceti fata: fie ca este vorba de o raceala, o arsura sau o durere de stomac suparatoare, dureri de dinti, de cap sau probleme digestive.

Arsurile solare, insolaţia, intoxicaţiile alimentare şi înţepăturile de insecte sunt câteva dintre laitmotivele sezonului estival. Care însă vă pot ocoli vara aceasta dacă vă luaţi măsurile potrivite.

Dacă aveţi copii, cu siguranţă o cutie mare din casă e plină cu diverse medicamente pentru febră, dureri, pentru revitaminizare şi remineralizare. Cu siguranţă, plecaţi în vacanţă cu o cutie şi mai mare plină de medicamente, de cele mai multe ori din medicina alopată. Însă este demonstrat faptul că există plante sau combinaţii care au efect similar antialgic, antitermic, de stimulare a poftei de mâncare sau de revitalizare.

Vă aşteptăm aşadar la o întîlnire inedită organizată de Clubul Familiei Rostogol şi susţinută de nutriţionistul Gigi Blaj, un om cu foarte multă experienţă în creşterea sănătoasă şi naturală a copiilor!

Contribuţie organizare: 35 lei/persoană pt plata in cont RO53BTRL00801201159237XX pana in 28.07.2015.
50 lei/persoana pe loc.

Locuri limitate. 2 locuri sunt rezervate persoanelor cu venituri reduse.
Copiii au locul lor de joacă alături de noi, pus la dispoziţie de BeBe Rostogol.
Înscriere şi detalii: 0729.140.729

Contact

Organizator:

Clubul Familiei

Brașov, str. Lungă, nr. 130

0729140729


Contactează realizatorul articolului

Roxana Blaj

0729140729

Trimite mesaj


Loc de desfășurare:

Brașov, str. Lungă, nr. 130

0729140729

Urmează în Braşov 6309

Această facilitate este accesibilă în fiecare pagină de tip eveniment, entitate sau comunicat, în zona informaţiilor rapide de sub titlul articolului.

Vezi mai multe