Adaugă
Publicitate

- de la 18:00 Program complet

Educaţie

Hotel Astra

Art Out

850 lei; student 800 lei; elev 800 lei; grup 800 lei

Imbunatățește Sesizează

1714 1

Prezentare

Art Out dă startul înscrierilor la tabăra de creație și branding personal Create through Art Out.

Este vorba de un proiect unic la nivel național ce va avea loc în perioada 3-8 august 2015 la Brașov, într-un cadru pitoresc, situat foarte aproape de monumente istorice, dar și de frumusețea munților și a pădurilor, invitând astfel la visare și relaxare.
Timp de șase zile, participanții vor putea să-și dezvolte abilitățile artistice și de comunicare, învățând de la cei mai buni oameni din domeniu. Tabăra Create through Art Out este locul unde ne facem prieteni, ne dezvoltăm social și personal, facem schimb de experiență și, cel mai important, acumulăm amintiri frumoase alături de oameni minunați.

Cei mai activi artiști plastici români contemporani și cei mai creativi specialiști în comunicare, alături de personalități din mediul de afaceri vor împărtăși participanților din experiența lor profesională și personală în cadrul atelierelor Create (through) Art Out.
Tabăra Create through Art Out este locul unde ne facem prieteni, ne dezvoltăm social și personal, facem schimb de experiență și, cel mai important, acumulăm amintiri frumoase alături de oameni minunați.
Detalii despre programul evenimentului și despre modalitățile de înscriere aflati de pe site-ul evenimentului: www.tabaracreatie.artout.ro.

Contact

Organizator:

Art Out

Bucuresti, str. Calea Vitan, nr. 109

0747060128


Contactează realizatorul articolului

Laura Mihalca

0747060128

Trimite mesaj


Loc de desfășurare:

Brașov, str. Panselelor, nr. 2

0721272768, 0268272768

Urmează în Braşov 5531

Această facilitate este accesibilă în fiecare pagină de tip eveniment, entitate sau comunicat, în zona informaţiilor rapide de sub titlul articolului.

Vezi mai multe