Adaugă
Publicitate

Prezentare

Sistemul imunitar este cel care ne apără organismul de infecţii şi în general, de invadatori – printr-o serie de răspunsuri, sistemul nostru imun atacă organismele şi substanţele care ne invadează corpul şi determină apariţia bolilor.

În mod normal, organismul dispune de propriile mijloace de apărare care intră în acțiune în cazul unei infecții. Din păcate, în condițiile vieții urbane de azi (poluare, stres, alimentație deficitară în vitamine, minerale, antioxidanți, mișcare insuficiență), capacitățile nespecifice de apărare ale organismului nostru sunt depășite și scade capacitatea acestuia de luptă.

Depinde doar de noi să ne păstrăm sănătatea fizică și psihică și să facem față cu succes tuturor provocărilor.

Un rol deosebit de important îl are stilul de viață. Alimentația este primordială.

Natura ne pune la dispoziție o mare varietate de legume și fructe proaspete, autohtone, un adevărat izvor de vitamine, minerale, fibre, enzime, antioxidanți, care ne ajută să ne păstrăm o bună imunitate a organismului și care în acelati timp ne conferă vitalitate și energie.

Exista copii care nu stiu ce inseamna sa fie bolnavi si care au o sanatate imbatabila. Nu poti sa nu te intrebi oare ce fac parintii lor ca sa ii tina atat de puternici in fata germenilor si microbilor, care pe copilul tau l-au doborat de nenumarate ori si l-au tintuit la pat o perioada destul de lunga de timp.

Exista cateva secrete legate de ingrijirea si cresterea copilului, care-l pot ajuta sa isi formeze o sanatate de fier, devenind un scut imbatabil impotriva bolilor.

Te asteptăm aşadar la un seminar de nutriţie organizat de Clubul Familiei Rostogol şi susţinut de nutriţionistul Gigi Blaj, un tată dedicat, fondatorul Şcolii părinţilor în Braşov şi consultantul a numeroase creşe şi grădiniţe braşovene pe teme de nutriţie şi creştere sănătoasă a copiilor.

Contribuţie organizare: 35 lei/persoană pt plata in cont RO53BTRL00801201159237XX pana in 16.07.2015.
50 lei/persoana pe loc.
.Locuri limitate. 2 locuri sunt rezervate părinţilor cu dificultăţi financiare.
Copiii au locul lor de joacă alături de noi, oferit de BeBe Rostogol.
Înscrieri şi informaţii: 0729.140.729

Contact

Organizator:

Clubul Familiei

Brașov, str. Lungă, nr. 130

0729140729


Contactează realizatorul articolului

Roxana Blaj

0729140729

Trimite mesaj


Loc de desfășurare:

Brașov, str. Lungă, nr. 130

0729140729

Urmează în Braşov 6122

Această facilitate este accesibilă în fiecare pagină de tip eveniment, entitate sau comunicat, în zona informaţiilor rapide de sub titlul articolului.

Vezi mai multe