Adaugă
Publicitate

Prezentare

# Regulile de aur în creşterea şi educarea copiilor
# Ce "seminţe" sădim în mintea şi sufletul copiilor?
# Ce îşi doresc copiii cu adevărat?
# Cum să ne ajutăm copiii să facă faţă unei lumi neprietenoase....

Educaţia este sufletul unei societăţi. Doar educându-ne copiii în spiritul adevăratelor valori avem certitudinea că vom crea o lume frumoasă, în care sa domnească bunătatea, adevărul, toleranţa, compasiunea şi întrajutorarea.

Importante nu sunt cunoştinţele numeroase pe care le putem transmite copiilor noştri, cât ideile frumoase şi armonioase despre viaţă, pe care părinţii le insuflă copiilor.

Fiecare părinte sau dascăl trebuie să contribuie în special ca model în educaţia copiilor, mai puţin ca simplu furnizor cantitativ de informaţii. Este nevoie să încurajăm înclinaţiile naturale ale copiilor, să-i ajutam să-şi descopere talentele şi să le fructifice, să-i învăţăm ce este viaţa pentru ca ei să poată face alegerile corecte în viitor.

Este necesar să fim preocupaţi de formarea unui caracter puternic al copiilor noştri, să le insuflăm principiile necesare pentru a creşte echilibrat, să-i învăţăm să ia decizii potrivite pentru a răzbate în viaţă şi a sta ferm pe propriile picioare, conştienţi de propria lor valoare.
Este important să le încurajăm unicitatea şi să le insuflăm valori care să-i sprijine în alegerile de viaţă pe care le vor face.

Vă aşteptăm aşadar la un seminar de parenting care îşi propune să vă împuternicească, să vă ajute şi să vă doriţi să aflaţi şi ce urmează în episoadele viitoare...

Contact

Organizator:

Clubul Familiei

Brașov, str. Lungă, nr. 130

0729140729


Contactează realizatorul articolului

Roxana Blaj

0729140729

Trimite mesaj


Loc de desfășurare:

Brașov, str. Lungă, nr. 130

0729140729

Urmează în Braşov 5529

Această facilitate este accesibilă în fiecare pagină de tip eveniment, entitate sau comunicat, în zona informaţiilor rapide de sub titlul articolului.

Vezi mai multe