Adaugă
Publicitate

Prezentare

În data de 06.12.2010 elevii claselor de Estetică şi igienă corporală de la Colegiul Tehnic Transilvania vor încerca să aducă zâmbetul pe chipurile celor din căminul de persoane vârstnice BRAŞOV.

Ei vor fi coordonaţi de către profesorii Ilea Anişoara şi Ilea Ioana care au decis să se înscrie în proiectul derulat de către Colegiul Tehnic Transilvania, proiect care încearcă aducerea bunăstării sufleteşti a vârstnicilor cu ocazia Sărbătorilor de iarnă.

În incinta căminului pentru persoane vârstnice va începe la ora 9:00 şedinţa de stiling care va consta în realizarea de tunsori, coafuri şi manichiura clasică pentru cei din cămin care doresc să aibă parte de astfel de servicii.

De la ora 11:00, se va desfăşura programul pregătit tot de către elevii Colegiului Tehnic Transilvania ce cuprinde : colinde, jocul caprei, cântece populare, dans contemporan, piesă de teatru Fetiţa cu chibrituri .

Prin realizarea acestui program se încearcă sensibilizarea şi implicarea elevilor în cât mai multe proiecte prin care să poată să le ofere un ajutor acelor persoane vârstnice din cămine cât şi întregii comunităţi.


Etichete:

cultura , educatie , comunitate , voluntariat , Colegiu , Colegiul Tehnic Transilvania

Contact

Organizator:

Colegiul Tehnic Transilvania

Str. Iuliu Maniu nr.52, Braşov, e-mail: colegiultransilvaniabv@yahoo.com

0268414902


Loc de desfășurare:

Cartier Noua, str. Gladiolelor Nr. 4, Brasov

0268333551

Urmează în Braşov 5546

Această facilitate este accesibilă în fiecare pagină de tip eveniment, entitate sau comunicat, în zona informaţiilor rapide de sub titlul articolului.

Vezi mai multe