Adaugă
Publicitate

Prezentare

Sa ii lasam in lumea magica a povestilor, unde fantezia si jocul, lucrul  manual creativ sa le faca copilaria frumoasa, si sa-i pregateasca in modul cel mai natural cu putinta pentru etapele care ii asteapta.

Club Micheline Art & Craft a incheiat sesiunea cursurilor de creativitate "micii mestesugari" din perioada ianuarie-martie 2010. In atelierul clubului munca a mers struna: copiii au  mestesugarit impreuna valijoare pentru pastrarea lucrusoarelor personale, si a calendarului 2010. Au lucrat cu mozaic decorand cescute si farfurioare pentru ceai, si au adaugat in camerele de copii un nou obiect necesar facut de manutele lor: oglinda. 1 martie si 8 martie au fost sarbatorite  cu martisoare si o agenda, cadou pentru dragile mamici. Nu a lipsit nici cursul de pictura unde au facut cunostinta cu Picaso si nici modelajul unde micile manute au zamislit floricele si brelocuri ciupercute . S-a vorbit si despre elefanti, iar hainute personale mai vechi au folosit pentru a croi corpul umplut cu vatelina al acestor animalute moi, urmand sa le aminteasca peste ani de zile despre orele petrecute impreuna si despre varsta copilariei mici. Cantecele. poezii si jocuri de mima au insotit intotdeuna muncain cadrul uinei atmosfre relaxante . O noua sesiune de cursuri de creativitate pentru prescolari va incepe dupa 12 aprilie la Centrul Cultural "Reduta" si se va derula pe parcursul a 10 sedinte, una pe saptamana, asa cum v-am obisnuit , pana in 20 iunie 2010 (Joi orele 16 si 17.15).

Ca noutate pentru aceasta sesiune, Club Micheline va propune si urmarea in paralel a cursului de teatru pentru prescolari conceput in stransa legatura cu partea de creativitate (Luni,ora 17,15 si Miercuri , ora 16). Vizita in spatele scenei, discutia cu actorii brasoveni si urmarirea lor la repetitii, socializarea copilasilor colegi si prieteni de acum la un suc si vizitare unor lacasuri de cult, organizarea unei expozitii de grup si sustinerea unui spectacol de catre micutii actori sunt doar cateva motive pentru a va atrage atentia. Roluri potrivite vor fi atribuite in functie de dorinta si preferintele copilasilor, urmarind o depasire a starii de emotivitate, dezvoltarea expresivitatii, perfectionarea dictiei, tinuta si rostirea rolului, dezvoltarea capacitatii creative. Socializarea va depasi barierele cunoscute, facilitandu-le capacitatea de adaptare in colectivitate. Diplome de recunoastere vor incununa eforturile copilasilor si setul de fotografii si filmulete cu care v-am obisnuit nu vor lipsi din programul de desfasurare.

Pentru alte informatii si inscrieri datele de contact va stau la dispozitie: Mihaela Chelaru tel.: 0766 74 89 24 Ma gasiti pe: http://www.micheline.ro http://www.facebook.com/micheline.ro http://picasaweb.google.com/MichelineDotRo


Etichete:

teatru , educatie , creativitate , Centrul Cultural Reduta , pictura , curs , Club Micheline , Micheline , Craft , gradinita , modelaj

Contact

Loc de desfășurare:

Str. Apollonia Hirscher, nr. 8, Brasov, cod postal 500025

0268419706

Urmează în Braşov 5652

Această facilitate este accesibilă în fiecare pagină de tip eveniment, entitate sau comunicat, în zona informaţiilor rapide de sub titlul articolului.

Vezi mai multe