Adaugă
Publicitate

intre 10:00 si 12:00 Program complet

Educaţie

Academia Heidi

Academia Heidi

35 lei/pers

0720470132

Imbunatățește Sesizează

2460 0

Prezentare

V-ați întrebat vreodată ce utilizare puteţi să daţi unei sticle, unei reviste, unor nasturi desperechiaţi sau unui calendar vechi? Ați avut ocazia să cunoașteți oameni pasionați de a transforma obiecte, materiale, lucruşoare, bucăţi şi bucăţele în lucruri interesante şi utile sau oameni care încearcă artă pură şi nebună ca un manifest al propriei creativităţi?

Vă invităm în luna mai la Atelierele de Reciclare Creativă organizate de Academia Heidi. Acestea se adresează copiilor, adolescenţilor, tinerilor, adulţilor, părinţilor, bunicilor, cadrelor didactice sau familiilor și se vor desfășura după următorul program:

  • 7 iunie 2013 (vineri), 18.00-20.00: Atelier pentru adulţi,
  • 8 iunie 2013 (sâmbătă), 10.00-12.00: Atelier pentru copii,

Acţiunile de reciclare creativă sunt relativ izolate în România, iar cei care sunt pasionaţi urmăresc în principal ceea ce se întâmplă în alte ţări, unde sunt adevărate mişcări de reciclare creativă (de la comunităţi, la festivaluri dedicate). Ideea vine să umple un gol din mediul urban unde consumerismul haotic a îndepărtat valorile care încă se regăsesc în mediul rural şi să ofere pasionaţilor, experimentaliştilor şi practicanţilor de reciclare creativă din România oportunitatea de a realiza obiecte inedite din ceea ce alţii consideră deşeuri, de a găsi frumosul în orice bucăţică de hârtie, pet sau doză de suc.

Pentru că educaţia este cheia unui impact real nu numai asupra mediului înconjurător, ci şi asupra percepţiei şi atitudinii copiilor precum şi adulţilor, iar reciclarea creativă este o metodă excelentă de educaţie non-formală, Academia Heidi încearcă să-i învețe pe ceilalţi să fie creativi, să folosească resursele din jur şi să le pese de mediu.

Mai multe detalii despre evenimentele Academiei Heidi puteţi afla accesând site-ul www.academiaheidi.ro


Etichete:

copii , educatie , atelier , reciclare , parinti , Academia Heidi

Contact

Organizator:

Academia Heidi

Brașov, str. Apulum, nr. 3

0722941455


Loc de desfășurare:

Brașov, str. Apulum, nr. 3

0722941455

Urmează în Braşov 5766

Această facilitate este accesibilă în fiecare pagină de tip eveniment, entitate sau comunicat, în zona informaţiilor rapide de sub titlul articolului.

Vezi mai multe