Adaugă
Publicitate

Prezentare

In perioada 26 iulie – 06 august 2010, Asociaţia Edu for All, în parteneriat cu Şcoala Generala Sînpetru, Braşov şi Biblioteca Judeţeana “George Bariţiu”, va desfăşura proiectul“Jocurile verii” -  alternativă de petrecere a timpului liber pentru copii.

Proiectul “Jocurile verii” se adreseaza unui numar de 15 copii, cu vârste cuprinse între 7 şi 11 ani şi îşi propune să le ofere acestora o experienţă de joacă, un prilej de învăţare, de socializare şi de dezvoltare a aptitudinilor. Timp de două săptămâni copiii vor fi implicaţi în activităţi culturale, artistice, de joc,  ateliere de creaţie şi acţiuni civice. Proiectul se va încheia cu un eveniment surprizător în cadrul căruia invitaţii vor fi provocaţi să petreacă câteva ore în lumea copiilor.

“Jocurile verii” promovează un mod de viaţă sănătos pentru copii, oferind o alternativă la orele petrecute tot mai mult de aceştia în faţta televizorului şi a calculatorului.

Activităţile se vor desfăşura la sediul Bibliotecii Judeţene George Bariţiu, Secţia pentru Copii şi Tineret, din Str. Iuliu Maniu nr. 6, Braşov.


Etichete:

cultura , copii , educatie , Biblioteca Judeteana , Biblioteca George Baritiu , Asociatia Edu for All

Contact

Organizator:

Asociatia Edu for All

Bdul. Valea Cetatii, nr. 6, Brasov

0722593357


Loc de desfășurare:

Iuliu Maniu, nr. 6, Brasov (in curte cu Directia pentru Protectia Copilului, sau vis-s-vis de Liceul de Arta)

0268474081

Urmează în Braşov 6388

Această facilitate este accesibilă în fiecare pagină de tip eveniment, entitate sau comunicat, în zona informaţiilor rapide de sub titlul articolului.

Vezi mai multe