Adaugă
Publicitate

Prezentare

Sambata, 15 octombrie a.c., de la ora 16:30 in libraria Okian are loc o noua intalnire in cadrul proiectului Asociatiei GIL CORONA "Cartea te priveste, indrazneste!"

La prima intalnire, de succes, de la Carturesti (de Noaptea bibliotecilor) participantii -de la mai multe licee brasovene (Mesota, Saguna, Stiintele Naturii, Honterus si Seminarul Teologic)-au dovedit cu totii cat de neintemeiate sunt prejudecatile des intalnite fata de "tineri de azi" :). Speram ca in continuare intalnirile noastre sa fie stimulative.

Vom purta acelasi tip de dialog informal, legat de o tema incitatnta: despre cum ne castigam independenta si despre cum ne poate ajuta creativitatea sa supravietuim.
V-ati gandit pana acum la o noua utilitate a lucrurilor si situatiilor obisnuite?
Plecam, ca de obicei de la o carte... Sa vedem daca va dati seama de la care:)).

"Pe scurt, am învăţat din experienţă şi din firea lucrurilor că tot ce este bun în lumea aceasta nu are preţ decât atunci când ne aduce vreun folos... Oricât am strânge şi grămădi ca să mai dăm şi altora, totuşi nu ne putem bucura decât de ceea ce ne foloseşte şi nu de mai mult. Aveam prea mult din toate şi nu ştiam ce să fac cu ele."


Etichete:

librarie , Okian , GIL Corona

Contact

Organizator:

GIL Corona

Sediu juridic: str. Al. I. Cuza nr. 30, Brasov Adresa postala: str. Sitei nr. 82, Brasov


Loc de desfășurare:

str. Muresenilor nr. 1, Brasov

0268477131,0268547367

Urmează în Braşov 5559

Această facilitate este accesibilă în fiecare pagină de tip eveniment, entitate sau comunicat, în zona informaţiilor rapide de sub titlul articolului.

Vezi mai multe