Adaugă
Publicitate

Prezentare

Brasov anunta organizarea unui program de pedagogie muzeala “Vacanta artelor la muzeu” la Casa “Stefan Baciu”. Programul cuprinde doua module (pe grupe de cate 20 de participanti): “Copiii descopera artele” si “Micii actori” si se desfasoara pe parcursul lunii iulie 2010, dupa cum urmeaza:
 

Modulul “Copiii descopera artele”

(ateliere de modelaj in lut, de compunere de poeme de tip haiku – doua intalniri, de prezentare a unor instrumente muzicale neconventionale si a miturilor si legendelor orasului Brasov) are alocate zilele de joi (1, 8, 15, 22 si 29 iulie), la ora 10.
Atelierul de modelaj va fi coordonat de dna Agnes Ferencz, iar instrumentele muzicale neconventionale vor fi prezentate de dna Terezia Cristian.

Modulul “Micii actori”

Participantii se vor intalni in zilele de vineri, adica pe 2, 9, 16, 23 si 30 iulie, ora 10 si vor fi indrumati de dna Cecilia Negru, actrita a trupei de teatru “Strada”.

Conditii de inscriere:

  • varsta participantilor: 6-14 ani
  • taxa de participare: 30 lei/copil/modul

Etichete:

cultura , teatru , copii , educatie , muzeu , Muzeul Casa Muresenilor , Stefan Baciu , pedagogie

Contact

Loc de desfășurare:

Str. Dr. Gh. Baiulescu nr. 9

0268 511493

Urmează în Braşov 5534

Această facilitate este accesibilă în fiecare pagină de tip eveniment, entitate sau comunicat, în zona informaţiilor rapide de sub titlul articolului.

Vezi mai multe