Adaugă
Publicitate

Prezentare

Muzeul „Casa Mureşenilor” Braşov în colaborare cu Colegiul Național „Andrei Șaguna” Brașov va organiza miercuri, 14.12.2011, ora 14.00, la sediul muzeului din Piața Sfatului 25, un program literar-artistic „Poveste de Crăciun”. Timp de o oră elevii clasei a XI-a D, coordonaţi de doamna profesoară Hanceariuc Sorina-Mirela, vor interpreta rolurile imaginate de colegii lor de clasa a VI-a care și-au exprimat propria viziune asupra Craciunului, scriind o poveste.
Colindele elevilor, acompaniate la pian de Băban Dominic și la chitară de Baleca Cristian, vor fi audiate cu atenția cuvenită de elevii invitați de la Școala Generală nr. 5, Brașov, însoțiți de doamnele profesoare Spătaru Laura și Tudose Mihaela.
Invitatul special, preotul prof. dr. Munteanu Cristian le va vorbi copiilor despre mărinimie, pregătindu-i sufletește pentru sărbătoarea Nașterii Domnului.


Etichete:

educatie , muzeu , Muzeul Casa Muresenilor , Colegiu , Andrei Saguna , Craciun , elevi , Poveste de Craciun

Contact

Organizatori:

Muzeul Casa Mureşenilor

Piata Sfatului nr. 25

0268477864


Colegiul Andrei Saguna

Sirul Andrei Saguna, Nr. 1, Brasov

0268 419 400


Loc de desfășurare:

Piata Sfatului nr. 25

0268477864

Urmează în Braşov 6339

Această facilitate este accesibilă în fiecare pagină de tip eveniment, entitate sau comunicat, în zona informaţiilor rapide de sub titlul articolului.

Vezi mai multe