Adaugă
Publicitate

Prezentare

In octombrie-decembrie 2009, Club Micheline Art&Craft a organizat cursul de creativitate „micii mestesugari” unde sau creeat si s-au bucurat impreuna 24 de copii cu varsta cuprinsa intre 4-10 ani. Club Micheline va invita la noua serie de cursuri de creativitate la Centrul Cultural "Reduta" incepand joi, 21 ianuarie.

Viitorii mestesugari vor face cunostinte noi, se vor socializa intr-un spatiu artistic. Manutele lor gingase vor da contur gandurilor si sentimentelor izvorate din sufletele de copilas. La aceasta varsta frageda, copiilor le este foarte usor sa creeze, sa se exprime fara inhibitii. Chiar si atunci cand ei par sa aiba unele, arta , asemenea unei terapii ii ajuta sa se exprime, ii descatuseaza. Procesele psihice creative sunt dinamizate, gandirea capata alte valori, algoritmi de lucru sunt constientizati. Vor vedea lucruri in magazine si gandul lor imediat le va arata modul cum ele au fost concepute (ganditi-va la margelele pe care le-au confectionat), vor sti sa puna in ordine operatii de lucru, algoritmi, ceea ce ii va ajuta desigur si in rezolvarea unei probleme de matemetica. Pictura, poate cea mai usoara cale de exprimare  prin culoare, ii va ajuta mai tarziu sa comunice, sa compuna.
Echilibrul, cantitatea, calitatea, simetria si asimetria, proportiile,  modalitatile de lucru precum colajul, desenul, modelajul, lucrul manual sunt doar cateva elemente pe care le amintesc ca facand parte din procesul de predare-invatare si care ajuta la conturarea unei personalitati frumoase si sanatoase a copilasilor dumneavoastra. Si nu trebuie lasata la urma si valoarea artistica. Sufletul lor, se va orienta intotdeuna catre frumos catre echilibru.

Pentru alte informatii si inscrieri datele de contact va stau la dispozitie: Micheline tel.: 0766748924 e-mail: http://www.micheline.ro/category/club-micheline/ http://www.facebook.com/micheline.ro


Etichete:

educatie , creativitate , Centrul Cultural Reduta , pictura , curs , Club Micheline , Micheline , Craft , gradinita , modelaj

Contact

Loc de desfășurare:

Str. Apollonia Hirscher, nr. 8, Brasov, cod postal 500025

0268419706

Urmează în Braşov 5603

Această facilitate este accesibilă în fiecare pagină de tip eveniment, entitate sau comunicat, în zona informaţiilor rapide de sub titlul articolului.

Vezi mai multe