Adaugă
Publicitate

Prezentare

O lună de poveste: în IUNIE toți copiii se distrează la Eliana mall!

În perioada 1 - 23 iunie 2012 vă invităm cu mic și mare la Eliana mall să ne distrăm în fiecare sâmbătă, începând cu ora 10:00, împreună cu cele mai iubite trupe de teatru de păpuși: „Arlechino” și „Albinuțele”.

Invitația Eliana mall este pentru tine și pentru copilașul tău. Totuși, nu uita de bunica şi bunicul! Numim oficial luna IUNIE drept „Luna Copiilor Fericiţi”. Spectacolele noastre sunt un CADOU JUCĂUŞ* pentru copii care știu să zâmbească și să se bucure de orice clipă frumoasă, dar și pentru părinții care vor să le ofere prichindeilor magia poveștilor!

*Spectacolele sunt oferite gratuit şi sunt recomandate copiilor cu vârsta peste 2 ani.

Și v-am mai pregătit o mare surpriză! Numai la Eliana mall, vă aşteptăm să faceţi cunoştinţă cu cei mai frumoşi elefanţi – Eli (elefantul african) şi Ana (elefănţica indiancă). Cei doi uriaşi simpatici au nevoie de toată dragostea voastră şi vor fi foarte bucuroşi să îi alintaţi şi să-i fotografiaţi alături de prietenii lor din Mini Jungla KinderLand.

Nu-i așa că sunteți curioși?! Veniți cu mic și mare la Eliana mall și treceţi în calendar zilele de sâmbătă din luna Iunie, începând cu ora 10:00, ca zile dedicate poveştilor fermecătoare:

  • 2 iunie, ora 10 - Teatrul „Arlechino” vă va răsfăța cu piesa de teatru de păpuși “Scufița Roșie”
  • 9 iunie, ora 10 - Teatrul  „Albinuțele” vă va încânta cu spectacolul magic “Zâna Lacului”
  • 16 iunie, ora 10 - Teatrul  „Albinuțele” vă va distra cu piesa de teatru de păpuși “Fata Pantofarului”
  • 23 iunie, ora 10 - Teatrul  „Arlechino” va aduce magia poveștilor în sufletul copiilor voștri cu spectacolul “Povestea Omulețului Alb: Asmodee”

Eliana mall – Parte din familia ta!
Informatii la nr. tel. 0751 018 922


Etichete:

teatru , copii , Teatrul Arlechino , Eliana Mall

Contact

Loc de desfășurare:

str. Bazaltului, nr.2, Brasov

0268549073

Urmează în Braşov 6339

Această facilitate este accesibilă în fiecare pagină de tip eveniment, entitate sau comunicat, în zona informaţiilor rapide de sub titlul articolului.

Vezi mai multe