Adaugă
Publicitate

Prezentare

De la creativitate la voință

Într-o lume care se reașează și se reorientează, fără prea multe puncte de reper, apar tendințe diverse, atât în creșterea copiilor (parenting) cât și în educația formală. Între căutarea de rețete și promovarea libertății fără limite, perspectiva adleriană se naște la punctul de întâlnire între încrederea în creativitatea și unicitatea ființei umane și respectul față de curajul său de a alege.
Doi terapeuți adlerieni, formatori și facilitatori în programe naționale și internaționale de formare în psihoterapie și parenting, își reunesc principiile, aliniindu-le pentru un scop comun: conștientizarea unei perspective sănătoase, hrănitoare asupra relațiilor cu copiii și a mecanismelor lor de creștere psihologică.
Te invităm să te alături pentru trei ore, sâmbătă 23 mai, de la 10.00 la 13.00, într-o conferinţă a părinţilor şi educatorilor conştienţi şi dornici să înţeleagă mai bine natura comportamentelor copiilor, scopurile reale ale acestor comportamente şi ”nutrienţii” care favorizează creşterea naturală, sănătoasă a ”muşchiului voinţei”, al asumării la copii. Pentru că istoria educaţiei a arătat că responsabilitatea fără libertate a produs răni profunde, iar libertatea fără responsabilitate a dus la slăbirea capacităţii de adaptare. Vei avea prilejul să pui întrebări, să dezbaţi, să împărtăşeşti, să-ţi confirmi idei sau principii, sau să înveţi lucruri noi şi foarte practice.
Paul Rasmussen (S.U.A.) și Ramona Andrei (România)

Paul Rasmussen, Ph. D. este psiholog clinician şi psihoterapeut adlerian în practică privată, în South Carolina, US, membru al echipei de traineri de la ICASSI (www.icassi.net), autor şi fost profesor la Adler School of Professional Psychology și la Universitatea Furman, concentrându-și munca pe înțelegerea mecanismelor emoționale care ne ghidează comportamentul și pe dezvoltarea unor perspective sănătoase în parenting și educația copiilor. Este tatăl a doi copii și … copil în inima lui, așa cum îi place să spună.
Ramona Andrei este co-fondator al Centrului Alfred Adler, psihoterapeut adlerian, formator şi supervizor în psihoterapie adleriană, coordonator şi facilitator al primului program complet de parenting adlerian din România.
Informații

Locul întâlnirii: Hotel Kolping, str. Petofi Sandor nr. 27
Program: 10.00-13.00
Investiție: 70 ron (ce include şi broșura “Familii stresate, emoții puternice”, un scurt ghid în descifrarea scopurilor comportamentelor disonante ale copiilor, conceput de Paul Rasmussen pentru a sprijini și întări înțelegerea din partea părinților și educatorilor).
Înscrieri și detalii:
Roxana Blaj, 0729140729,

Contact

Organizator:

Equilibrupsi

Brașov, str. Postăvarului, nr. 43

0746256148


Contactează realizatorul articolului

Roxana Blaj

0729140729

Trimite mesaj


Loc de desfășurare:

Str. Alexandru Sandor Petofi nr. 27, cod postal 500107 Brasov

0268413529, 0368430260

Urmează în Braşov 5644

Această facilitate este accesibilă în fiecare pagină de tip eveniment, entitate sau comunicat, în zona informaţiilor rapide de sub titlul articolului.

Vezi mai multe