Adaugă
Publicitate

Prezentare

In urma succesului proiectului "Jocurile Verii", Asociatia "Edu For All" , in parteneriat cu Biblioteca Judeteana "George Baritiu" Brasov, prin Sectia de Copii si Tinerat, impreuna cu Scoala Generala Sinpetru Brasov si Primaria comunei Sinpetru, continua seria de proiecte ce vizeaza dezvoltarea unui program educational pentru copiii cu potential intelectual sau artistic, care provin din medii sociale defavorizate, prin realizarea unor activitati de educatie non-formala, lansand proiectul "Desenam Impreuna Viitorul" .

Proiectul "Desenam Impreuna Viitorul" se adreseaza unui grup de 18 copii cu inalt potential intelectual si artistic, care provin din mediul rural si defavorizat. Acest grup este format din, elevi ai Scolii Generale Sinpetru, cu varste cuprinse intre 7 si 9 ani.
Joi, 18.11.2010, ora 14:00, va avea loc prima zi de activitati din cadrul proiectui pilot ce se va desfasura pe perioada anului scolar 2010-2011.

Proiectul imbina activitatile de tipul after-school (asistenta in solutionarea temelor din partea unui personal calificat, cursuri de limbi straine, operare calculator, activitati creative) cu activitati de tip non-formal care vizeaza dezvoltarea capacitatilor artistice ale copiilor, precum si practicarea unui stil de viata sanatos (desfasurarea de spectacole de teatru, ateliere de pictura, practicarea de sporturi in aer liber, etc.).

Asociatia Edu For All, infiintata in aprilie 2010, este o organizatie neguvernamentala si nonprofit, care are ca scop acordarea sprijinului educational, psiho-social copiilor si tinerilor proveniti din medii dezavantajate si valorificarea potentialului intelectual si artistic al acestora.
Activitatile din cadrul proiectului se vor desfasura in sediul Bibliotecii Judetene "George Baritiu" , Sectia pentru Copii si Tineret, din Str. Iuliu Maniu nr. 6, Brasov.


Etichete:

educatie , biblioteca , Biblioteca Judeteana , Biblioteca George Baritiu , Asociatia Edu for All , scoala

Contact

Organizator:

Asociatia Edu for All

Bdul. Valea Cetatii, nr. 6, Brasov

0722593357


Loc de desfășurare:

Urmează în Braşov 6391

Această facilitate este accesibilă în fiecare pagină de tip eveniment, entitate sau comunicat, în zona informaţiilor rapide de sub titlul articolului.

Vezi mai multe