Adaugă
Publicitate

Prezentare

Cursul “Manager Proiect” este un curs de specializare cu certificare ANC (Ministerul Muncii, Familiei, Protecţiei Sociale şi Persoanelor Vârstnice şi Ministerul Educației, Cercetării și Inovării).

Trainingul se adresează tuturor celor care doresc să acumuleze cunoştinţe şi abilităţi în domeniul managementului de proiect. În special, trainingul se va axa pe conceperea şi implementarea proiectelor finanţate atât din domeniul public, cât şi din cel privat. Cursul va trata modalităţile de redactare a unui proiect şi mai ales tehnicile managerilor de a asigura un bun control asupra proiectelor

Schimbarile economice din ultimii ani au deschis oportunitati profesionale si financiare atragatoare celor dispusi sa se pregateasca intr-un domeniu nou, interesant, si anume managementul de proiect.
Dar oare ce presupune managementul proiectelor?

In primul rand, existenta unui manager de proiect eficient. Un manager de proiect se va ocupa de dezvoltarea unui proiect, estimarea resurselor, obtinerea finantarii, gestionarea cu responsabilitate a tuturor resurselor umane si materiale implicate in proiect.

El va raspunde in egala masura de incadrarea in buget, de analizarea in fiecare etapa a stadiului de realizare, a riscurilor aparute sau potentiale, de gasirea de solutii pentru a micsora impactul acestora asupra bunei derulari a proiectului, de monitorizarea costurilor, evaluarea si raportarea periodica, de coordonarea si motivarea echipei etc.

Avantajele pe care le puteti avea la finalul cursului se refera la posibilitatea de a lucra in gestionarea unor proiecte importante, atat in tara, cat si in strainatate.

Abilităţi dobândite in urma cursului de Manager proiect (cod COR 242101, cod COR vechi 241919):

• Dezvoltarea abilităţilor de planificare, organizare, coordonare a elementelor componente ale unui proiect
• Dezvoltarea abilităţii de a identifica corect o problemă, de a dezvolta o idee de proiect şi de a o încadra într-un Program Operaţional în vederea obţinerii unei finanţări nerambursabile din Fonduri Structurale
• Creşterea performanţelor în domeniul managementului de proiect prin capacitate sporită de a răspunde în timp optim provocărilor apărute pe parcursul implementării proiectului
• Creşterea capacităţii de a înţelege şi de a răspunde cerinţelor clientului / beneficiarilor proiectului
• Familiarizarea cu lucrul în echipă si lucrul sub presiunea timpului
• Dezvoltarea de abilităţi necesare evaluării şi monitorizării unui proiect
• Utilizarea/completarea corectă a documentelor necesare accesării fondurilor structurale
• Îmbunătăţirea abilităţilor de coordonare a diferitelor tipuri de resurse (umane, financiare, de timp) implicate de un proiect
• Îmbunătăţirea capacităţii de gestionare a relaţiilor de parteneriat din cadrul proiectelor derulate, inclusiv a relaţiei cu Finanţatorul, îmbunătăţirea capacităţii de monitorizare şi evaluare a proiectelor şi, implicit, creşterea nivelului calitativ al produsului final oferit clientului.



Perioada de desfășurare: 17 martie - 20 martie 2016.
Program desfasurare training: 17 martie - joi 16:30-21:30 vineri - sambata - duminica 10:00-18:00

Loc de desfășurare: Casa de Cultură a Studenților Brașov din strada Memorandumului nr.39 (Complex Memo).
Înscrierea participanților se va face pe adresa de email: , unde se va specifica intenția de a participa la acest curs însoțită de un CV actualizat.

Data limită de înscriere: 15 martie 2016.

Vă rugăm ca înainte de a trimite candidatura să vă verificați disponibilitatea pentru cele 4 zile de curs.



Metoda de instruire bazată pe 70% aplicații practice si 30% aplicații teoretice, se pretează pe lucrul în echipă, cursanții lucrând pe toată durata cursului la elaborarea unui proiect, cu implicarea directă a trainerului.

Examenul constă în:
- susținerea unei probe practice, respectiv prezentarea unei schițe de proiect realizat pe parcursul programului de instruire.
- o probă scrisă ce va evalua cunoștințele dobândite, sub forma unui test grilă.

După susținerea examenului, participanții vor primi un certificat acreditat ANC (Ministerul Muncii, Familiei, Protecţiei Sociale şi Persoanelor Vârstnice şi Ministerul Educației, Cercetării și Inovării) și un supliment cu competențele dobândite.


Acte necesare:
- Certificat de naștere
- Carte de identitate
- Diploma de studii de licență (în cazul participanții nu au absolvit studiile superioare, acestia vor beneficia de o adeverință din partea furnizorului de formare care va certifica participarea și competențele dobândite dar nu va putea susține examenul final în vederea obținerii diplomei acreditate ANC).
- Certificat de căsătorie(dacă este cazul)
Actele sunt necesare doar in copie si pot fi aduse si in prima zi de curs.

Costul cursului este de 650 lei.
Rezervă-ți locul și:
- Achită integral pană în 11 martie 2016 și beneficiezi de o reducere de 30%, costul final al cursului fiind de 455 lei.
- Achită un avans de 200 lei până în 11 martie 2016 și beneficiezi de o reducere de 20%, costul cursului fiind de 520 lei.

Participantii nostrii de la cursurile precedente beneficiaza de o reducere de 10% suplimentara.

Compania ce va livra acest curs este S.C. Core Fusion S.R.L, furnizor de formare continua autorizat de catre Comisia de Autorizare a Furnizorilor de Formare Profesionala a Adultilor din Municipiul Bucuresti cu numarul de ordine: 40/3331/29.05.2014.

Grăbește-te! Grupa de cursanți este de maximum 20 de persoane.


Contact:
Telefon: 0736066256
E-mail:
http://www.youthleaders.ro/

Contact

Organizator:

Youth Leaders

Brașov, str. Memorandumului, nr. 39

0736066256


Contactează realizatorul articolului

Youth Leaders

0736066256

Trimite mesaj


Loc de desfășurare:

Memorandului, in cladirea Cantina Studenteasca

0268471884

Urmează în Braşov 6377

Această facilitate este accesibilă în fiecare pagină de tip eveniment, entitate sau comunicat, în zona informaţiilor rapide de sub titlul articolului.

Vezi mai multe