Adaugă
Publicitate

Prezentare

Știai că un copil are până la 3 ani 99% din potențialul unui geniu?
Reușești să îi susții copilului tău acest potențial zi de zi?
Bona sau bunicii știu ce activități poți face cu un copil de 1-3 ani?
Adulții care au grijă de copilul tău reacționează benefic atunci când cel lmic plânge sau face o criză de furie?
Știi cu ce să înlocuiești "Nu e voie" și "Ai grijă"?
Știi să îl înveți să împartă sau bune maniere?

Vino la workshop și îi vom face împreună program copilului tău. Vom vedea cum el poate invăța din rutinele simple, din mersul în parc, din experiențele pe care i le poți oferi.

Îngrijirea pe care copiii o primesc în primii 3 ani de viaţă, precum şi experienţele care le sunt oferite acum au o influenţă puternică asupra modului în care cei mici se raportează la lume, interacţionează cu cei din jur şi învaţă, pe parcursul întregii vieţi.

Ce vom învăţa:
- Cum se dezvoltă copilul de 1-3 ani: de ce urcă scări, culege scame de pe covor sau se trântește pe jos de supărare
- Cum gestionăm comportamentele dificile ale toddlerilor: mușcat, lovit, crize de furie
- De ce sunt importante rutinele la această vârstă și cum introducem rutinele noi. Cum îi facem programul copilului
- Cum ne jucăm, cum învățăm, ce activități desfășurăm (exemple de program zilnic, mecanisme de gândit și conceput activități pentru copilul de 1-3 ani oriunde te afli cu el – în parc, la restaurant sau acasă)
- Cum și unde socializează copilul de 1-3 ani. Cum alegem grădinița și cum facem acomodarea la grădiniță

Trainerul acestui workshop este Daiana Colceriu, licențiată în psihologie, instructor de Aware Parenting, formator, asistent de educatoare Montessori, director de creșă și grădiniță de 10 ani. Coordonează Clubul piticilor, activitate adresată copiilor de 1-3 ani. Este fascinată de copii și susține cu tărie că primii 7 ani de viață sunt cei mai importanți în dezvoltarea ulterioară a copilului.

Mai multe detalii despre workshop, reducerile de care puteți benefici și despre cum vă puteți înscrie găsiți aici: http://www.academiaheidi.ro/cursuri-pentru-parinti/copilul-de-1-3-ani-acasa-programe-rutine-activitati/

Impresii de la cei care au participat:

Luminița: Din experiența orelor de la școală, cursurilor, training-urilor, am un mare respect pentru cei care reușesc să-mi capteze atenția pentru una sau mai multe ore. Ceea ce s-a și întâmplat la acest workshop. A fost unul interactiv, plin de informații, iar cele 3 ore au trecut pe nesimțite, și asta datorită trainer-ului. Plec de la curs cu entuziasm, nerăbdare, inspirație, informații noi, am reușit să dau valoare și sens unor informații deja știute. Felicitări!

Evelina: “Mă bucur că am ajuns la acest curs, pentru că acum sunt mult mai conştientă de rolul meu ca mamă.”

Gabriela: ”Un curs extraordinar, foarte util, cu multe exemple si exerciții practice”

Mona-Lisa: “De departe şi cu sufletul deschis este cel mai “bogat” curs la care am participat la Academia Heidi. Iar Daiana e minunată!”

Ana: “Cursul mi s-a părut foarte senin, prietenos, echilibrat şi plin de idei.”

Mihaela: “A fost super! Mi-a plăcut. Daiana mi-a captat atenţia pe tot parcursul cursului. O să mai particip şi la alte cursuri şi o să mă interesez mai mult de Heidi.”

Octavia: “Un curs foarte util, indiferent dacă ai deja copii sau nu. UN curs peste aşteptări, care te face pe tine, adultul, să vezi viaţa mai frumoasă, prin ochii copilului tău. Felicitări!”

Vă așteptăm cu drag!
Echipa Academia Heidi


Etichete:

educatie , curs , workshop , parinti , Academia Heidi

Contact

Organizator:

Academia Heidi

Brașov, str. Apulum, nr. 3

0722941455


Contactează realizatorul articolului

Trimite mesaj


Loc de desfășurare:

Brașov, str. Apulum, nr. 3

0722941455

Urmează în Braşov 6388

Această facilitate este accesibilă în fiecare pagină de tip eveniment, entitate sau comunicat, în zona informaţiilor rapide de sub titlul articolului.

Vezi mai multe