Adaugă
Publicitate

Prezentare

Miercuri, 1 iunie 2011, la Muzeul de Artă Braşov vor avea loc o serie de evenimente prilejuite de Ziua Internaţională a Copilului. La ora 13.00 se va desfăşura festivitatea de premiere a lucrărilor câştigătoare în cadrul Concursului de artă plastică „Oraşul meu, Braşov”. Având tema „Braşovul istoric”, concursul este o manifestare de tradiţie organizată de Muzeul de Artă Braşov (a XI - a ediţie). Elevii şcolilor din municipiul Braşov (clasele V - VII) au prezentat prin desenele realizate felul în care văd monumentele istorice ale oraşului.

Grupul pentru Iniţiativă Locală (GIL) CORONA în colaborare cu Muzeul de Artă Braşov organizează cu acelaşi prilej o serie de evenimente în sălile muzeului:

  • Studioul de animatie. De la hârtie la HighTech-2 - 11.00 – 12.00;
  • Lansarea de carte bilingvă pentru copii (ediţie româno-franceză): Lună plină / Pleine lune de Gál Andrea - 12.00;
  • Cum era să fii copil în Epoca de aur ? Proiecţii video (Eveniment organizat de
  • Grupul pentru Iniţiativă Locală (GIL) CORONA şi Inspectoratul Şcolar Judeţean Braşov) - 13.30 - 15.00.

Vă invităm să vă alăturaţi aceastei încercări de rememorare tematică a epocii comuniste prin proiecţia de scurte filmări moştenite din epocă sau să contribuiţi cu video-interviuri realizate de în epoca actuală (2-3 minute), despre cum era să fii copil atunci... După ultimele date referitoare la pionieri, din anul 1984, ultimul an în care datele acestea au fost făcute publice, în România erau în număr de 2.690.000. Cum era viaţa lor? îi puteţi întreba câte ceva pe părinţii voştri sau pe profesorii de azi, care sunt de acord să povestească.
La întâlnirea noastră publică, împărtăşiţi şi altora informaţiile evocatoare pentru acea epocă istorică - Angela Dobrescu, manager de proiect

Mai multe amănunte pe: http://www.muzeulartabv.ro/Evenimente


Etichete:

Brasov , educatie , Fotografie , Muzeul de Arta , workshop , GIL Corona , Grupul pentru Initiativa Locala Corona , 1 iunie , Ziua copilului , animatie , Orasul meu , Brasovul istoric

Contact

Organizatori:

Muzeul de Artă

B-dul Eroilor 21 A (langa Hotel Capitol) cod postal 500030 Brasov

0268477286


GIL Corona

Sediu juridic: str. Al. I. Cuza nr. 30, Brasov Adresa postala: str. Sitei nr. 82, Brasov


Loc de desfășurare:

B-dul Eroilor 21 A (langa Hotel Capitol) cod postal 500030 Brasov

0268477286

Evenimente conexe

"Studioul de animatie. De la hartie la HighTech- 1" in mansarda Casei Baiulescu

Urmează în Braşov 5442

Această facilitate este accesibilă în fiecare pagină de tip eveniment, entitate sau comunicat, în zona informaţiilor rapide de sub titlul articolului.

Vezi mai multe