Adaugă
Publicitate

intre 10:00 si 11:30 Program complet

Educaţie

Ceainaria Open Heart

Toastmasters Brasov

intrarea este gratuită

Imbunatățește Sesizează

1815 2

Prezentare

Acum un an, am sărbătorit prima aniversare a clubului TTM și pe atunci, o mână de oameni entuziaști și pasionați au continuat să dezvolte și să crească acest ''trib'' atragând și alți doritori să facă pasul către lumea dezvoltării personale prin a-și învinge frica de vorbit în public și a-și exersa abilitățile de lider.

Pe 10 decembrie te invităm la aniversarea celui de-al 2-lea an, într-un grup mult mai mare, mult mai pregătit de unde vei pleca cu un plus valoare și vei face networking de calitate.

Vor fi invitați speciali, discursuri pregătite cât și improvizate, vom avea antreprenori care ne vor împărtăși din experiențele lor de viață și multe surprize.

Locurile sunt limitate, așa că te sfătuim să-ți exprimi dorința de participare din timp!

Echipa TTM Brașov

___________________________________________________


Programul Toastmasters oferă numeroase beneficii care ajută oamenii în toate aspectele vieţii. După ce veţi participa la şedinţele Toastmasters veţi deveni lideri mai buni, veţi comunica mai eficient şi vă veţi dezvolta încrederea în sine.

Întâlnirile săptămânale sunt construite pe 3 piloni:

- secţiunea de discursuri pregătite (membrii îşi pregătesc un discurs conform manualului pe care îl au la dispoziţie)

- secţiunea de discursuri improvizate (la care pot participa şi oaspeţii, accesul fiind deschis oricui)

- secţiunea de evaluări (în care se acordă feedback pentru toţi cei care au avut un rol în cadrul şedinţei)

Toastmasters International este o organizație non-profit care gestionează cluburi din întreaga lume, cu scopul de a-şi ajuta membrii să își dezvolte abilitățile de vorbit în public și leadership.

Primul club Toastmasters a fost înființat în 1924 în Santa Ana, California, ajungându-se în prezent la 14.350 de cluburi localizate în 122 țări și având 292.000 de membri. Din 1924, Toastmasters International a ajutat oameni din toate categoriile sociale să devină mai încrezători în faţa unui public.

În programul Toastmasters membrii învaţă prezentând discursuri şi dezvoltându-şi abilităţi de leadership într-o atmosferă pozitivă și prietenoasă. Un motiv foarte important al succesului acestui program este acela că membrii îşi evaluează unii altora discursurile, nu există un instructor.

Într-o şedinţă obişnuită, membrii susţin discursuri improvizate pe baza unei tematici bine stabilite, conduc întâlnirea şi îşi dezvoltă abilităţi legate de folosirea corectă a limbii, încadrare în timp şi prezentarea unor evaluări constructive.

Vă așteptăm cu drag alături de noi !

Contact

Organizator:


Contactează realizatorul articolului

Radu Denie

0784408877

Trimite mesaj


Loc de desfășurare:

Brașov, str. Michael Weiss, nr. 18, cod postal 500031

0268420822, 0756112289

Urmează în Braşov 6234

Această facilitate este accesibilă în fiecare pagină de tip eveniment, entitate sau comunicat, în zona informaţiilor rapide de sub titlul articolului.

Vezi mai multe