Adaugă
Publicitate

Prezentare

Încă de la cea mai frageda vârstă copii încearcă să se exprime, ei insişi, fiecare pe sine şi la nivelul varstei lor. Joaca "de-a creatia" ii ajuta sa poata creea mai tarziu, mai ales la maturitate, şi nu neaparat în spaţiul artei. Club Micheline - Art & Craft susţine protejarea dotaţiei intelectuale prin dinamizarea proceselor psihice creative.

Cu ocazia  Zilei Internaţionale a Copilului,  Club Micheline şi  Gradiniţa cu program prelungit numarul 29, au ţinut să sărbătorească prin realizarea unui atelier de creaţie cu micii mesteşugari din toate grupele de vârstă. Rezultatele au fost uimitoare, interacţiunea cu uneltele de lucru a fost pe cât de spontană, pe atât de productivă, iar curiozitatea celor mici - debordantă.

Expoziţia tuturor materialelor create a fost făcută în holul Gradiniţei Nr-ul 29 şi va rămane acolo până în data de 9 iunie 2009.

Despre 1 iunie: Ziua Copilului a fost menţionată prima dată la Geneva la Conferinţa Mondială pentru Protejarea şi Bunăstarea Copiilor în august 1925, la care 54 de reprezentanţi din diferite ţări, au adoptat Declaraţia pentru Protecţia Copilului. După această conferinţă, multe guverne au introdus „Ziua Copilului". În Turcia ziua copilului a fost sărbătorită pentru prima dată în data de 23 aprilie 1920. În anul 1954 Fondul Internaţional pentru Urgenţe ale Copiilor al Naţiunilor Unite (UNICEF) a emis o recomandare care prevedea faptul ca fiecare Stat să dispună de o zi la aşa-numita „Ziua Copilului" (engleză Universal Children's Day). sursa: wikipedia.org


Etichete:

educatie , creativitate , Centrul Cultural Reduta , pictura , curs , Club Micheline , Micheline , Craft , gradinita , modelaj

Urmează în Braşov 5603

Această facilitate este accesibilă în fiecare pagină de tip eveniment, entitate sau comunicat, în zona informaţiilor rapide de sub titlul articolului.

Vezi mai multe